Dibencozide Magnum - Megabol

ПроизвођачMegabol

66 %

Dibencozide Magnum је необично јаки анаболик ефикасан у изградњи мишићне масе, обима и повећавању снаге. Нестероидни метаболички фактор делује као биостимуланс у процесу синтезе беланчевина. Његови се ефекти почињу појављивати најчешће након неколико дана конзумације.

На стању
1.250,00din.~(10.66 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Dibencozide Magnum - необично јак нестероидни анаболик за подстицање раста мишиће масе, обима и снаге.

Dibencozide Magnum је необично јак анаболик ефикасан у изградњи мишићне масе и повећавању снаге. Његови се ефекти појављују најчешће након неколико дана узимања. Нестероидни метаболички фактор делује као биостимулатор у процесу синтезе беланчевина у рибозомима. Учествује у синтези метионина из синтезе хомоцистеина и тимидина. Такође делује као елемент везивања атома водика у трансметилским реакцијама и синтези нуклеинских киселина.

  Dibencozide Magnum 100 капсула - Megabol

Dibencozide Magnum није могуће открити у крвној плазми након 10 сати након апликације. Производ се препоручује тим спортистима, који не тренирају систематично, али желе побољшати своју фигуру. Тестирањем је такође било доказано да његовим редовним узимањем можете повећати свој апетит, и тако ћете брже добити обим и мишиће. Због тога је овај производ погодан и за људе који имају проблем удебљати се или конзумирати велике количине хране.

 

Dibencozide Magnum и његове предности:

  • јак и ефикасан анаболик
  • нови облик алтернативе анаболичких стероида
  • потиче синтезу протеина
  • потиче апетит
  • подупире раст мишићне масе, обима и снаге
  • ефекти се појављују тек неколико дана након почетка узимања

 

Дозирање

Препоручујемо узимати 1 капсулу дневно, а у интензивном тренингу може се доза повећати на 3 капсуле, и то 30-60 минута пре тренинга, ујутру на празан желудац и пре спавања.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутиртивне вредности1 kaps.
DDibencozid (5-deoksi- 5adenozilkobalamin) 1000 ug
Пшенични скроб 300 mg
Више информација
Оцене14
Варијације производа
Питање о производу