Flexit Drink - Megabol

ПроизвођачMegabol

64 %

Flexit Drink је исхрана зглобова и одлична превенција за заштиту зглобова, која садржи комплексне спојеве, као што су глукозамин, МСМ, лецитин, хијалуронска киселина, колаген, в- плазма - потврђени активни састојци за заштиту, превенцију и регенерацију зглобова и хрскавице. Обогаћена је витаминима како би подржала процесе у коштаном ткиву.

На стању
1.100,00din.~(9.38 €)
Опис

Flexit Drink - исхрана зглобова и одлична превенција у облику напитка за заштиту и регенерацију зглобова и хрскавице

Flexit Drink је исхрана зглобова и одлична превенција за заштиту зглобова. За време интензивног тренинга, ваши зглобови су изложени изузетно великом оптерећењу. Али са средством Flexit ваши зглобови ће бити сигурнији, сложени спојеви им дају тачно оно што им је потребно. На тај начин можете избећи дуготрајан и непотребан одмор у случају повреде.

  
Flexit Drink 400 г - Megabol

 

Flexit Drink и његови активни састојци

 • Протеински колаген (хидролизат желатина) - је природни извор пептида и самих аминокиселина који се користе у производњи колагена. Производ користи најнапреднији ензимски хидролизовани ZERO BLOOM материјал, који је карактеристичан рекордном висином биолошке вредности и асимилацијом. Колаген позитивно утиче на стање зглобова, косе и ноктију.
 • Глукозамин- је аминокиселина чија је присутност потребна за правилно функционисање зглобова. Природна количина глукозамина у организму се смањује у случају гојазности али такође и са старењем. Конзумација глукозамина спречава дегенерацију зглобова, њихове повреде, стимулише продукцију синовијалне течности и смањује стварање стрија. Кондроитин сулфат је за заштиту и регенерацију хрскавица ткива.
 • Хијалуронска киселинаје важна компонента везивног ткива, њена одсутност погоршава рад зглобова и проузрокује боре. Присутност хијалуронске киселине побољшава подмазивање појединих зглобова.
 • MSM-P (Матрица биљних стеролних молекула) - је иновативни елемент који се базира на природним стеролима. Уз то стимулише процес регенерације хрскавице и спречава упалу. Ради се о модерној замени метилсулфонилметана (MSM).
 • Лецитинје део синовијалне течности, побољшава еластичност и структуру мембрана.
 • В-плазма - је иновативна, технолошки модификована хидролизована плазма која је супстрат за синтезу беланчевина хрскавице и стимулише њену обнову.
 • Витамини– подржавају процесе у коштаном ткиву (калцијум и магнезијум) и спречавају процесе деградације проузроковане слободним радикалима.

 

Flexit Drink и његове предности

 • ефикасна исхрана зглобова
 • садржи комплекс проверених састојака
 • обогаћен је витаминима
 • са брзом апсорпцијом
 • заштита и регенерација зглобова и хрскавице
 • побољшава подмазивање зглобова
 • служи и као превенција

 

Састав

Колаген хидролизат, малтодекстрин, глукозамин сулфат, укус, регулатор киселости- јабучна киселина, кондроитин сулфат, хидроген плазма глобулин, биљни стероли, заслађивачи- (ацесулфамК, натријум цикламат, натријум сахарин), лецитин сунцокрета, хијалуронска киселина, витамин комплекс, боја Е102

 

Дозирање

Једну дозу 20 г (3 мерице) размутите у 250 мл воде. У случају превенције узимајте 10 г једном дневно. Увек узимајте ујутро на празан желудац.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (20 г)
Енергетска вредност 313 kJ / 74 кцал
Беланчевине 10 г
Сахариди 8 г
Масти 0 г
Активни састојци
Глукозамин сулфат 310 мг
Кондроит сулфат 155 мг
MSM-P 100 мг
Лецитин 40 мг
В-плазма 140 мг
Хијалуронска киселина 20 мг
Колаген хидролизат 10000 мг
Витамин Ц 38,4 мг
Витамин Б1 0,56 мг
Витамин Б2 0,72 мг
Витамин Б6 0,64 мг
Витамин Б12 1,28 мцг
Ниацин 7,04 мг
Фолна киселина 176 мцг
Витамин Е 5,28 мг
Биотин 24 мцг
Пантотенска киселина 4,8 мг
Више информација
Оцене28
Варијације производа
Питање о производу