ABE Ultimate Pre-Workout Гел - Applied Nutrition

ПроизвођачApplied Nutrition

90 %

ABE Ultimate Pre-Workout Гел је стимуланс у облику гела, који ће Вам помоћи да на најбољи начин искористити свој тренинг. Производ садржи креатин, који може повећати перформансе за време краткотрајних узастопних интервала интензивног тренинга. Поред тога, садржи и бета-аланин, кофеин, таурин и витамине Б3 и Б12.

На стању
230,00din.~(1.96 €)
Опис

ABE Ultimate Pre-Workout Гел пружа енергију пре тренинга и помаже у повећању перформанси за време кратких интервала тренинга

ABE Ultimate Pre-Workout Гел је стимуланс дизајниран за све спортисте који желе извући максимум из свог тренинга. Садржи таурин, који је уобичајени део енергетских напитака, као и кофеин. Такође ћете ценити и креатин, за време тренинга, који је у садржају производа. Креатин има способност повећања перформанси за време кратких узастопних серија интензивног тренинга. Производ такође садржи теакрин, бета-аланин и цитрулин малат, који је неесенцијална аминокиселина која подржава производњу азотовог оксида. То на завршетку омогућава веће снабдевање активних мишића хранљивим састојцима и кисеоником, што може имати позитивно дејство на спортске перформансе. 

              

Садржани витамин Б3 доприноси нормалном метаболизму, који је важан за производњу енергије, нормално функционисање нервног система и психе, а уједно смањује умор и исцрпљеност. Витамин Б12 такође игра улогу у гелу, који исто има дејство на нормално функционисање метаболизма, нервног система и смањењу умора и исцрпљености. Осим тога, доприноси правилном метаболизму хомоцистеина, стварању црвених крвних зрнаца и игра улогу у процесу деобе ћелија. Додатак исхрани је у облику практичног гела, који се лако конзумира, директно из тубе. Погодан је и за вегане.

                   

ABE Ultimate Pre-Workout Гел и његове предности

  • садржи таурин, кофеин, креатин, теакрин, бета-аланин и цитрулин малат 
  • такође садржи витамине Б3 и Б12 
  • повећава перформансе у кратким интервалима тренинга 
  • омогућава боље снабдевање активних мишића хранљивим састојцима и кисеоником 
  • помаже у смањењу умора и исцрпљености 
  • доприноси правилној функцији нервног система и метаболизма
  • у облику је гела који се лако конзумира 
  • погодан је и за вегане   

     

Састав

Вода, цитрулин малат, креатин монохидрат, бета-аланин, ксантанска гума, регулатори киселости (лимунска киселина, натријум цитрат), безводни БП кофеин, таурин, теакрин, природне ароме, конзерванси (калијум сорбат, натријум бензоат), заслађивач (сукралоза), натријум хлорид, витамин Б3 (никотинамид), витамин Б12 (цијанокобаламин).

                 

Препоручена употреба 

Конзумирајте 1 тубу 15 минута пре вежбања, идеално на празан стомак. Немојте конзумирајте више од 1 тубе дневно. ABE енергетске гелове не треба конзумирати са водом да би били ефикасни. Пазите да сте стално хидрирани. 

                    

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности1 доза (60 г)
Енергетска вредност 137 kJ / 32 кцал
Масти 0 г
од којих засићене 0 г
Угљени хидрати 0 г
од којих шећери 0 г
Протеини 0 г
Со 0 г
Цитрулин малат 4 г
Креатин монохидрат 3 г
Бета-аланин 2 г
Кофеин 200 мг
Таурин 200 мг
Теакрин 100 мг
Витамин Б3 (никотинамид) 80 мг
Витамин Б12 (цијанокобаламин)  100 мцг

        

Упозорење

Није замена за разнолику исхрану. Производ није погодан за децу млађу од 16 година, труднице ни дојиље. Чувати на сувом и хладном месту. Погодно за вегане. Има велик садржај кофеина - 200 мг.

Више информација
Оцене4
Варијације производа
Питање о производу