Алоја Вера 10.000 мг - NOW Foods

ПроизвођачNOW Foods

0
0 %

Алоја Вера је сукулентна биљка која садржи читав низ витамина, минерала, ензима, а такође се може похвалити богатим профилом аминокиселина. Захваљујући јединственим својствима, користила се дуги низ година у природној медицини, биљној медицини, али и у козметици. Откријте благотворна дејства Алоја Вере која је у облику софтгел капсула без ГМО-а.

 

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Алоја Вера - биљка која је богата витаминима, минералима, ензимима и аминокиселинама

Алоја Вера је сукулентна врста биљке из рода Алоје. Потиче са Арапског полуострва, али такође расте и у другим подручјима широм света. Може се узгајати и у кућном окружењу, углавном се користи у козметичке и медицинске сврхе. Садржи јединствену количину витамина, минерала, ензима и аминокиселина. Захваљујући томе, дуго се користила у медицини за лечење и превенцију многих болести и здравствених проблема. Мукополисахариди, такође познати и као гликозаминогликани (ГАГ), сматрају се једном од њених најкориснијих компоненти. Алоја Вера је у облику практичних софтгел капсула, које обезбеђују њену брзу и потпуну апсорпцију.

 

Алоја Вера и њене предности

  • садржи витамине, минерале и ензиме
  • може се похвалити богатим профилом аминокиселина
  • користи се у медицини, агрикултури и козметици
  • садржи гликозаминогликане (ГАГ)
  • у облику је софтгел капсула
  • не садржи ГМО

 

Састав

Органско екстра девичанско маслиново уље, Софтгел капсула (говеђи желатин, глицерин, вода) и силика.

 

Дозирање

Узимајте 2 софтгел капсуле 1 до 2 пута дневно на празан стомак.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (2 капсуле)
Природна Алоја Вера (Aloe barbadensis) (унутрашњост листа) (200:1) (еквивалентно 20 000 мг чистог Алоја Вера гела) 100 мг


Упозорење

Производ је намењен само одраслим особама. Немојте прекорачити препоручену дозу. Труднице, дојиље, особе које узимају лекове или имају здравствених проблема се требају пре узимања производа консултовати са својим лекаром. Чувати ван домашаја деце. Чувати на сувом и хладном месту.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу