Ashwagandha - ActivLab

ПроизвођачActivlab

100 %

Ashwagandha или индијски гинсенг је древна лековита биљка која се углавном користи у традиционалној индијској медицини, која се назива Ayurveda. Ashwagandha је један од адаптогена, то су састојци које Вам могу помоћи да се носите са стресом, бољем прилагођавању на њега и побољшава отпорност организма.

 

На стању
1.450,00din.~(12.37 €)
Опис

Ashwagandha је древна лековита биљка у облику капсула која ће Вам помоћи да се боље носите са стресом

Ashwagandha садржи 300 мг екстракта корена Ashwagandhe (Withania Somnifera) са 7% витханолида. Свака капсула, која представља препоручену дневну дозу, садржи 21 мг витханолида. Витханолиди су један од главних активних састојака Ashwagandhе, и то су адаптогени који Вам могу помоћи да се боље носите са стресним ситуацијама а такође повећавају и отпорност организма. Ashwagandha се и даље користи у научним истраживањима због својих потенцијалних позитивних дејства на смањење тескоба, умора, хормона стреса кортизола и побољшање спортских перформанси и снаге.

 

Ashwagandhа се посебно препоручује да се користи у периодима када сте изложени повећаном стресу, умору или имате проблема са концентрацијом. Производ се може користити и на дуже време. 

 

Ashwagandha и њене предности:

  • древна лековита биљка у облику капсула
  • садржи 300 мг екстракта корена Ashwagandhe са 7% витханолида
  • може помоћи у борби против стреса и повећати отпорност организма
  • спада у суперхрану са многим предностима

 

Састав

Екстракт корена Ashwagandhe (Withania somnifera) 7% витанолида, капсула (желатин, боја: титанијум диоксид), средство за учвршћивање (микрокристална целулоза, средство против згрудњавања: магнезијумске соли масних киселина).

 

Дозирање

Препоручује се узимање 1 капсуле дневно, најбоље пре спавања.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (1 капсула)
Екстракт корена Ashwagandhe 300 мг
од тога витханолиди 21 мг

 

Упозорење

Додатак исхрани. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Чувати на сувом месту на температури до 25 °Ц. Заштитити од смрзавања и директне сунчеве светлости. Производ није погодан за децу, труднице ни дојиље. Чувати ван домашаја мале деце. Произвођач није одговоран за штету насталу због неправилне употребе или складиштења. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу.

Више информација
Оцене2
Варијације производа
Питање о производу