Bacopa - ActivLab

ПроизвођачActivlab

100 %

Bacopa је додатак исхрани који садржи стандардизовани екстракт биљке Bacopa monnieri, која се вековима користила у Ayurvedi, традиционалној индијској медицини. Припада ноотропицима и адаптогенима, састојцима које вам могу помоћи да се боље носите са стресом и подржавају оптимално функционисање мозга.

 

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Bacopa је један од популарних адаптогена и ноотропика са свестраним позитивним дејством на људски организам

Bacopa садржи 300 мг стандардизованог екстракта биљке Bacopa monnieri са 20% активних састојака у облику бакопасида. Свака капсула садржи 60 мг бакопасида, који Bacopi дају адаптогена и ноотропичка својства. Bacopa, као и друге биљке које имају адаптогена и ноотопичка дејства је предмет истраживања широм света, углавном због могућег позитивног дејства на памћење, способност учења и концентрацију. Уједно садржи хранљиве састојке које се сматрају антиоксидансима. Антиоксиданси су хранљиви састојци које се боре против слободних радикала и оксидативног стреса у телу. Можда вам је Bacopa позната и под називом Brahmi, назив који је популаран у Ayurvedi. 

        

Bacopa се препоручује за употребу посебно у периоду интензивног учења, повећаног стреса, умора и проблема са концентрацијом.

         

Bacopa и њене предности

  • традиционална биљка која се користи у Ayurvedi
  • садржи 300 мг екстракта Bacope са 20% бакопасида
  • може помоћи у борби против стреса и подстиче психичке способности
  • адаптогени укључују ноотропике са свестраним предностима
  • у облику је капсула
   

Састав 

Екстракт Bacopa monnieri, капсуле (желатин, боја: титан-диоксид), средство уа учвршћивање: микрокристална целулоза, средство против згрудњавања: магнезијумове соли масних киселина.

               

Препоручена употреба 

Узимајте 1 капсулу дневно између оброка.

                              

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности1 доза (1 капсула)
Екстракт листа Bacopa monnieri  300 мг
    од којих бакопасиди 60 мг
                      

Упозорење   

Додатак исхрани. Није погодно за децу, труднице ни дојиље. Чувати на собној температури на сувом месту. Чувати ван домашаја мале деце. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Може садржати глутен, соју и деривате млека.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу