Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Бандажери за колена Red Line - Harbinger

Произвођач: Harbinger

Red Line бандажери за колена су класични бандажери за обмотавање који се користе за јачање и стабилизовање колена за време вежбања. Бандажери за колена дуги су 198 цм, што омогућује пун спектар код обмотавања и позиционирања колена, а такође их можете лако прилагодити својим захтевима. Еластичан, али истовремено издржљиви материјал обезбеђује удобност и сигурност за време вежбања. Бандажери за колена су савршени за вежбање са тешким теговима, за crossfit или powerlifting.

Out of stock Очекујемо: 21.01.2022.
Очекивана цена 3.990,00 din.

Red Line бандажери за колена - издржљиви бандажери за обмотавање, израђене од еластичног материјала за заштиту, позиционирање и стабилност колена за време вежбања

Red Line бандажери за колена су практичан фитнес додатак који ће Вам помоћи да ојачате, заштитите и стабилизујете колена за време вежбања. Ови класични бандажери за обмотавање дугачки су до 198 цм, што омогућује пун спектар затегнутости код обмотавања и позиционирања колена, а такође их можете и лако прилагодити својим захтевима. Сигурност и удобност за време тренинга загарантовани су еластичним, али врло издржљивим материјалом. Бандажери за колена савршени су за вежбање са тешким теговима, за powerlifting или за crossfit. Дужина облога колена је 198 цм. Паковање садржи 2 бандажера.

     

Бандажери за колена Red Line - Harbinger

Оцене купаца

Бандажери за колена Red Line - Harbinger

Write Your Own Review
Оцењујете:Бандажери за колена Red Line - Harbinger
Ваша оцена
Произведено у
EU
Distributor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Врста производа
додаци
ean
3700006361194
Број комада по палети
200 ком.
Број комада по паковању
200 ком.
Бруто тежина
0.50 kg
Дужина
27.00 cm
Ширина
16.00 cm
Висина
4.00 cm
Главна категорија

Упозорење:

Чувати на хладном и сувом месту.

Питања купаца.

Бандажери за колена Red Line - Harbinger

Напишите питање
Напишите одговор