BCAA Amino Hydrate - Applied Nutrition

ПроизвођачApplied Nutrition

92 %

BCAA Amino Hydrate је мешавина која садржи BCAA, л-глутамин, витамин Б6 и минерале као што су калцијум, хлорид, фосфор, калиум или натријум. Захваљујући својим састојцима доприноси синтези беланчевина важних за раст мишића, као и доброј функцији имунитета, мишића а смањује и умор и исцрпљеност.

На стању
2.700,00din.~(23.03 €)
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

BCAA Amino Hydrate - мешавина аминокиселина са разгранатим ланцем, глутамина, витамина Б6 и минерала

BCAA Amino Hydrate је мешавина која садржи све три аминокиселине разгранатог ланца (BCAA), посебно л-леуцин, л-изолеуцин и л-валин у размери од 2:1:1. Те аминокиселине су неопходне јер их наше тело не може створити самостално, и због тога потребно је њихово редовно допуњавање. Имају важну функцију у телу, јер играју улогу у синтези протеина, што доприноси одржавању и расту мишићне масе, као и одржавању здравих костију. Састав укључује и л-глутамин који је углавном популаран међу спортистима, јер се његов ниво у телу троши за време интензивног тренинга. Ако покушавате смршати, ценићете и то што не садржи шећере ни масти.

          

Производ уједно садржи и витамин Б6 који доприноси правилном метаболизму важном за производњу енергије, функцији нервног система, имунитету, нормалном метаболизму протеина и гликогена, смањењу умора и исцрпљености као и регулацији хормоналне активности. Састав укључује и минерале попут калцијума који учествује у метаболизму важном за производњу енергије, нормалној функцији мишића или одржавању здравих костију, као и натријум или хлорид који доприносе правилној пробави стварањем хлороводичне киселине у желуцу и калијум који утиче на правилну функцију мишића и нервног система. Последњи је минерал фосфора који такође користи, на пример, за правилну функцију ћелијских мембрана и одржавање здравих костију.

         

BCAA Amino Hydrate и његове предности

  • садржи BCAA, л-глутамин, витамин Б6 и минерале
  • игра улогу у синтези протеина важних за раст мишића
  • утиче на метаболизам важан за производњу енергије
  • доприноси смањењу умора и нормалној функцији мишића и костију
  • утиче на метаболизам беланчевина и гликогена

                   

Састав

Укус Fruit Burst: BCAA (2:1:1) (л-леуцин, л-изолеуцин, л-валин), л-глутамин, л-цитрулин ДЛ-малат 2:1, тринатријум цитрат, калијум цитрат, трикалцијум фосфат, средства против слепљавања (силицијум диоксид), природна арома, натријум хлорид, лимунска киселина, заслађивачи (сукралоза), витамин Б6 (пиридоксин HCL), природна боја (цвекла у праху), мешавина електролита: трикалијум цитрат, тринатријум цитрат, трикалцијум фосфат, натријум хлорид.

         

Препоручена употреба

Помешајте 1 порцију (1 мерица 14 г) са 500 мл воде и добро промућкајте. Конзумирајте за време вежбања данима тренинга или током осталих дана да бисте подржали регенерацију.

             

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 порција (14 г)
Енергетска вредност 0 kJ / 3,76 кцал
Укупно масти 0 г
од којих засићене 0 г
Укупно угљених хидрата 0,49 г
од којих шећери 0 г
Влакна 0,7 г
Со 0,6 мг
Минерали  
Калцијум 75,6 мг
Хлорид 116,6 мг
Фсфор 38,4 мг
Калијум 216,5 мг
Натријум 231,7 мг

Витамини

 
Витамин Б6 1 мг
Аминокиселине  
BCAA 7200 мг
Л-леуцин 3600 мг
Л-изолеуцин 1800 мг
Л-валин 1800 мг
Л-глутамин 3000 мг

           

Упозорење

Ако сте млађи од 18 година, трудница сте или дојиља, ако патите од било каквих здравствених стања или користите лекове на рецепт, пре употребе овог производа посаветујте се са својим лекаром. Чувати на хладном и сувом месту. Држати даље од домашаја деце. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу.

Више информација
Оцене5
Варијације производа
Питање о производу