Беланца - Bodylab

ПроизвођачBodylab

0
0 %

Bodylab беланца су 100% чиста беланца, која су пуни извор протеина и апсолутно не садрже масти. Производ је направљен од јаја кока из слободног узгоја, што осигурава њихов високи квалитет. Беланца су идеална за кување, печење и припрему ваших омиљених протеинских напитака. Пастеризовани су, тако да их можете директно конзумирати.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Bodylab беланца - 100%-тни беланци с високим уделом протеина и без масти

Bodylab беланца су 100%-тна течни беланца, који су карактеристични по високом садржају протеина. Осим дозе пуне протеина, загарантован вам је ужитак без садржаја масти. Производ је направљен од јаја која долазе од кока из слободног узгоја, што гарантује његов квалитет. Беланце је изврстан помагач у кувању и печењу фитнес рецепта, али и у припреми ваших омиљених фитнес напитака. Осим тога, пастеризовани су, тако да се могу конзумирати сирови.

     

Bodylab беланца и њихове предности:

  • 100%-тна беланца
  • садрже до 10,5 г протеина
  • не садрже масти
  • пастеризовани су и самим тиме погодни за директну конзумацију
  • идеални су за кување, печење и припрему протеинских напитака
             

Састав

100%-тна беланца и со. 

                     

Упутство за припрему

Пре употребе протрести. Беланца се могу конзумирати сирова и кувана. Погодни су за припрему јела од јаја или додавање у shake-ове или smoothie.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности100 g
Енергетска вредност 187 kJ / 45 kcal
Масти 0 g
Угљени хидрати 0,8 g
   од којих шећери 0,3 g
Протеини 10,5 g
Со 0,4 g

                    

Упозорење

Садржи јаја. Чувати на сувом и хладном месту. Чувати на собној температури (0 - 25°Ц) у случају када паковање није отворено. Датум рока трајања је утиснут на паковању. Једном отворен производ је потребно чувати у фрижидеру (0 - 4°Ц) и потрошити га у року од 10 дана. Пре складиштења проверите да ли је поклопац чврсто затворен, како бисте осигурали свежину.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу