Бета аланин - The Protein Works

ПроизвођачTPW

100 %

Бета аланин извор је квалитетног и 100 % чистог бета аланина. То је неесенцијална аминокиселина која је потребна телу да би формирала карнозин. Помаже у смањењу накупљања млечне киселине у телу и такође сузбија ацидификацију.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Бета аланин - извор 100 % чистог бета аланина за производњу карнозина

Бета аланин је извор неесенцијалне аминокиселине у облику праха. Са сваком дозом узећете 5 г 100 % чистог бета аланина који је користан у телу за производњу карнозина. Смањује накупљање млечне киселине у телу и сузбија ацидификацију. Захваљујући његовим ефектима, цениће га посебно људи који се баве спортовима снаге и издржљивости. Између осталог, погодан је и за вегане.

 

Бета аланин и његове предности

  • 100 % чисти бета аланин
  • садржи 5 г бета аланина по 1 дози
  • важан за производњу карнозина
  • погодан такође за вегане

 

Састав

100 % бета аланин.

 

Дозирање

Додајте 1 мерицу (5 г) у потребну количину воде или сока и помешајте у шејкеру. Током дана тренинга поделите 5 г у две дозе. Узмите једну дозу 20 минута пре тренинга, а другу одмах након тренинга. Током дана без тренинга узмите 1 дозу од 5 г, најбоље пре јела.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредностиu 100 g
Бета аланин 100 g

 

Упозорење

Производ није замена за разноврсну и уравнотежену исхрану. Чувати на хладном и сувом месту заштићеном од замрзавања и директне сунчеве светлости. Чувајте ван домашаја мале деце. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Произведено у погону за прераду млека, житарица које садрже глутен, јаја, кикирики и друге орашасте плодове и соју. Погодно за вегетаријанце и вегане.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу