БИО Спирулина Прах - Naturya

ПроизвођачNaturya

0
0 %

БИО Спирулина Прах је одличан извор протеина, витамина и минерала у облику праха. Његовом конзумацијом ћете се снабдети витаминима А, Б1, Б2, уз то и гвожђем и магнезијумом. Уз то, спирулина подржава раст и одржавање мишићне масе, правилно функционисање имунолошког система и многе друге процесе у отганизму. Осим тога, органског је квалитета, не садржи глутен и погодна је за вегане.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

БИО Спирулина Прах за снабдевање протеинима, аминокиселинама, витаминима и минералима

БИО Спирулина Прах је додатак исхрани у облику праха из плаво-зелених алги. Спирулина од бренда Naturya расте у шумском окружењу на острву који се налази у Јужном кинеском мору. Одличан је због свог садржаја протеина. Садржи 67 г протеина на 100 г производа и садржај масти је низак. Поред тога, у спирулини ћете пронаћи витамине А, Б1 и Б2, као и калцијум, гвожђе и магнезијум. 

 

Протеини у спирулини благотворно делују на раст и одржавање мишићне масе. Витамин А доприноси метаболизму гвожђа, функционисању имунолошког система и одржавању здравља слузокоже, коже и вида. Такође, садржи и витамин Б1 (тиамин), који је у организму важан за правилно функционисање срца, менталног здравља, нервног система и метаболизма. Рибофлавин (витамин Б2), са друге стране, доприноси смањењу умора и исцрпљености, функционисању нервног система, заштити ћелија од оксидативног стреса и метаболизму гвожђа. 

 

Гвожђе у спирулини је корисно за пренос кисеоника у организму и когнитивне функције, као и за производњу црвених крвних зрнаца. Магнезијум је потребан за неколико процеса, као што су функционисање мишића, синтеза протеина и правилан рад метаболизма. Конзумирање БИО Спирулине ће подржати унос важних хранљивих састојака, обезбеђујући на тај начин здраво функционисање процеса за добро здравље. Спирулина је органског квалитета, не садржи глутен и погодна је за вегане.

 

БИО Спирулина Прах - Naturya

 

БИО Спирулина Прах и њене предности

  • подржава раст и одржавање мишићне масе
  • доприноси правилном раду имунолошког система
  • подржава одржавање здравља слузнокоже, коже и вида
  • подржава функционисање менталног здравља и нервног система
  • подржава заштиту ћелија од оксидативног стреса
  • корисна за производњу црвених крвних зрнаца
  • корисна је за пријенос кисеоника у организму
  • подржава синтезу протеина и функционисање мишића

 

Састав

100% БИО Спирулина.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредностина 100 г
Енергетска вредност 1462 kJ / 345 кцал
Масти 0.9 г
од којих засићене 0.4 г
мононезасићене 0.4 г
полинезасићене 0.3 г
Угљени хидрати 15 г
од којих шећери <0.5 г
Влакна 3.5 г
Протеини 67 г
Со 1.2 г
Витамини и минералина 100 г
Витамин A 3685 µg
Тиамин (Б1) 1.2 мг
Рибофлавин (Б2) 2.3 мг
Калцијум 333 мг
Магнезијум 300 мг
Гвожђе 6.6 мг
Манган 2.8 мг
Јод 168 µg

 

Упозорење

Садржи сулфите који се јављају у природи. Може садржати орашасте плодове. Чувати на хладном, сувом и тамном месту. Једном отворено, потрошити у року од 1 месеца.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу