Black Bull PUMP Shot – ActivLab

ПроизвођачActivlab

100 %

Black Bull PUMP Shot је функционални додатак пре тренинга без кофеина са цитрулином, бета-аланином и глицеролом. Такође је извор ниацина (витамина Б3), који помаже у смањењу умора и исцрпљености. Захваљујући својим састојцима, савршено ће вас припремити за сваки тренинг. Можете га узимати увече без негативног утицаја на квалитет сна.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Black Bull PUMP Shot је функционални додатак без кофеина пре тренинга који вас припрема за сваки изазов

Black Bull PUMP Shot додатак пре тренинга је без кофеина који припрема ваше мишиће за рад. Долази у облику практичног инстант напитка који увек можете имати при руци када треба да унесете нову енергију у своје вене. На листи састојака наћи ћете обиље активних супстанци, као што је ниацин (витамин Б3), који помаже у смањењу умора и исцрпљености. Производ такође садржи аминокиселину цитрулин, која се у телу претвара у аргинин. То доводи до стварања азотног оксида, који игра важну улогу у вазодилатацији. Већи нивои азотног оксида у телу обично су повезани са бољом циркулацијом крви и снабдевањем мишића хранљивим материјама. Ово може одложити умор и побољшати перформансе.

       

Друга функционална компонента је бета-аланин, који се у телу претвара у карнозин. Затим помаже у разградњи млечне киселине у мишићима, што може повећати перформансе, посебно током интензивних тренинга. Штавише, глицерол помаже у ефикасној хидратацији током вежбања. То може позитивно утицати на перформансе током захтевних и дуготрајних физичких активности, као и током тренинга у врућим срединама, где обично долази до већег знојења и губитка течности.

       

Black Bull PUMP Shot не садржи кофеин, због чега је погодан и пре вечерњег тренинга. Дакле, не морате да бринете о ометању сна. Можете га узимати и данима када сте већ премашили дневну границу кофеина (400 мг према ЕФСА). Погодан је за спортисте снаге, тркаче, бициклисте, хокејаше, фудбалере и друге спортисте који теже максималној ефикасности.

                       

Black Bull PUMP Shot његове предности

  • функционалан додатак пре тренинга без кофеина
  • помаже у смањењу умора и исцрпљености
  • садржи цитрулин, бета-аланин и глицерол
  • погодан пре тренинга
  • погодан за спортисте снаге и издржљивости
  • у облику практичног инстант напитка

           

Састојци

Вода, Л-цитрулин, цитрулин малат, глицерол, бета-аланин, ниацин (никотинамид), регулатори киселости: лимунска киселина и натријум цитрати, ароме, заслађивачи: ацесулфам К и сукралоза, конзерванси: натријум бензоат и калијум сорбат.

              

Препоручена употреба

Попијте 1 дозу пожељно пре вежбања у подељеним порцијама. Након отварања употребити у року од 24 сата, чувати у фрижидеру. Талог је природан за овај производ. Промућкајте пре употребе.

                             

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (100 ml)
Л-цитрулин 4000 mg
Глицерол 2500 mg
Бета-аланин 2400 mg
Нисацин 240 mg (1500 %**)

** Референтна вредност хранљивих материја

    

Упозорење

Немојте узимати ако сте трудни или дојите. Престаните да га узимате ако приметите било какве негативне ефекте. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Додаци исхрани не би требало да се користе као замена за разноврсну исхрану. Овај производ је намењен особама са повећаном физичком активношћу. Чувати на собној температури на сувом месту и ван домашаја мале деце. Пастеризовани производ.

Више информација
Оцене3
Варијације производа
Питање о производу