Login
Web - Fermentované overnight vločky s orieškami a ovocím

Фитнес рецепт: Ферментисана overnight овсена каша са орашастим плодовима и воћем

Можемо разговарати о теми доручка и његовој важности, али сви најбоље познају себе. Ви знате најбоље да ли волите да доручкујете ујутру или волите мало причекати са овим првим оброком у дану. Доносимо вам рецепт за ферментисану overnight овсену кашу која је изузетна у оба случаја, и уз то вам њена припрема неће одузети пуно времена ујутро, док њен укус можете комбиновати како год да желите! Толико је практично, укусно и здраво! И, шта кажете? Припремимо је!

Састав:

You might be interested in these products:

Начин припреме:

Помешајте овсене пахуљице у већој посуди са кефиром и са водом. Ако је мешавина сувише густа, додајте мало воде. Покријте посуду тањиром и пустите да пахуљице одстоје (ферментишу) на кухињском столу неких 8 – 12 сати, идеално преко ноћи. Сутрадан овсену кашу засладите са заслађивачем по жељи и поделите је у три порције. Додајте исецкану јабуку и цимет у прву порцију, лиофилизоване јагоде и какао у другу и екстракт ваниле и лиофилизоване малине у задњу порцију. У овсену кашу такође можемо додати и семенке, протеин у праху или орашасте плодове према сопственом укусу и жељи. Овсену кашу послужите одмах или је чувајте у фрижидеру неколико дана. Тако је једноставно!

Фитнес рецепт: Ферментисана overnight овсена каша са орашастим плодовима и воћем
Нутритивне вредности по једној порцији (укупно 3 порције)

Енергетска вредност

Беланчевине

Угљени хидрати

Масти

279

11 g

44 g

8 g

Сигурни смо да ће овај рецепт за ферментисану overnight овсену кашу не само поједноставити јутарњи циклус, већ га учинити и пријатнијим. Улепшајте јутро својим пријатељима и поделите рецепт са њима.