Login
Web - Pečené čokoládové donuty s malinami

Фитнес рецепт: Печене чоколадне крофне са малинама

Свачије ће очи засијати само на помисао на мекане крофне са слатким пуњењем и глазуром са било каквим преливом који вам падне на памет. Наш је задатак био јасан – припремити крофне које ће бити пахуљасте, укусне, а истовремено и што прикладније за одржавање фигуре… и успело је! Чак и ако имате здрав и активан животни стил, уопште се не морате одрећи својих омиљених посластица. Испробајте наше печене чоколадне крофне са чоколадом и лиофилизованим малинама!

Састав:

Глазура:

Састојци за печене чоколадне крофне са малинама

You might be interested in these products:

Начин припреме:

Тиквице ситно нарендајте и помешајте са пиреом од јабука и јајетом. Додајте брашно, прашак за пециво, протеин, шећер, кафу и просејани какао. На крају додајте млеко. Тесто треба бити гушће, али ипак мало течно. Ако је тесто исувише густо, можете додати још мало млека. Затим сипајте тесто у силиконске калупе за печење крофни и пеците их на 180 °Ц око 30 минута. Крофне можете проверити дрвеном чачкалицом – кад се испеку, чачкалица ће остати скоро сува након извлачења. По завршетку печења оставите их да се охладе, а затим их умочите у истопљену чоколаду и поспите издробљеним лиофилизованим малинама. Њам! Послужимо се!

Фитнес рецепт: Печене чоколадне крофне са малинама
Нутритивне вредности за 1 крофну (укупно 6 крофни)

Енергетска вредност

Беланчевине

Угљени хидрати

Масти

139 kcal

4 г

24 г

3 г

Верујемо да смо вас обрадовали овим рецептом за печене крофне од чоколаде. Запамтите, ваша машта нема граница, зато се немојте плашити експериментисати са шлагом или другим различитим украсима. Можете уживати у њима цело време и увек ће имати другачији укус! Обрадујте своје пријатеље и поделите са њима овај рецепт.