Breach - Redcon1

ПроизвођачRedcon1

100 %

Breach је мешавина која садржи 6 г аминокиселина разгранатог ланца у једној порцији. Садржи Л-леуцин, Л-изолеуцин и Л-валин у размери 2 : 1 : 1. Те есенцијалне аминокиселине су важне за синтезу беланчевина које доприносе одржавању и расту мишићне масе. Међутим, наша их тела не могу сама произвести, зато је важно да се редовно снабдевамо са њима.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Breach – јединствена мешавина која садржи 6 г BCAA и употребљава се као извор енергије

Breach је мешавина која садржи 6 г БЦАА у једној порцији, односно Л-леуцин, Л-изолеуцин и Л-валин у размери 2 : 1 : 1. Те есенцијалне аминокиселине играју важну улогу у организму, будући да су укључене у синтезу беланчевина које су неопходне за одржавање и раст мишићне масе. Међутим, наша их тела не могу сама произвести и због тога бисмо се требали редовно снабдевати са њима. Поред тога, ова мешавина такође садржи и калијум, који доприноси правилном функционисању мишића, нервног система или одржавању нормалног крвног притиска. Уједно, укључује и натријум, који је уз калијум један од важних електролита који учествују у управљању водом у организму.

             

Мешавина је у облику праха који се добро растапа а такође има и одличан укус. Конзумирајући га, можете потпомоћи регенерацију мишића након тренинга.

                 

Breach и његове предности

  • мешавина која садржи 6 г BCAA, 250 мг калијума и 150 мг натријума у једној порцији
  • укључен у синтезу беланчевина важних за одржавање и раст мишићне масе
  • утиче на правилан рад мишића и нервног система
  • у облику лако растопљивог праха
  • има одличан укус

          

Састав

БЦАА (Л-леуцин, Л-изолеуцин, Л-валин), јабучна киселина, лимунска киселина, природна и вептачка арома, сукралоза, силицијум диоксид, калцијум силикат, калијум ацесулфам.

              

Препоручена употреба

Помешајте 1 мерицу са 120 – 150 мл воде или свог омиљеног пића.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 мерица (10 г) 
Натријум 150 мг
Калијум 250 мг
Л-леуцин 3 г
Л-изолеуцин 1,5 г
Л-валин 1,5 г

            

Упозорење

Овај производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Чувајте на сувом месту на температури до 25 °Ц. Заштитите од смрзавања и директне сунчеве светлости. Није погодно за децу, труднице ни дојиље. Чувајте ван домашаја деце.

Више информација
Оцене3
Варијације производа
Питање о производу