Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Bromelain - Scitec Nutrition

Произвођач: Scitec Nutrition

Bromelain je probavni enzim dobiven iz ananasa koji podržava probavu i razgradnju bjelančevina. Osim toga ima protuupalno djelovanje, ublažava bolove u zglobovima i mišićima, brže regenerira otekline nakon napornih treninga ili kod ozljeda.

Више није доступно

Bromelain - enzim dobiven iz ananasa koji podržava probavu i razgradnju bjelančevina, ali također ublažava i bolove u zglobovima i mišićima

Bromelain je prirodni enzim koji se dobiva iz ananasa. Podržava probavne procese, posebice razgradnju bjelančevina. Za postizanje optimalnog razvoja sportaša vrlo je pogodnouzimati ovu hranjivu tvar u maksimalnoj mogućoj količini. Bromelain ima korisne protuupalne učinke, ublažava bolove u zglobovima i mišićima, brže regenerira otekline nakon napornih treninga ili kod ozljeda.

.           

Bromelain - Scitec Nutrition
     

Bromelain i njegove prednosti

  • prirodni enzim dobiven iz ananasa
  • podržava probavu i razgradnju bjelančevina
  • ima protuupalne učinke
  • ublažava bolove u zglobovima i mišićima
  • podržava regeneraciju nakon ozljeda i kod oteklina

         

Sastav

Bromelain (iz ananasa), želatina.

            

Doziranje

Preporučamo uzimati 2 x 1 tabletu dnevno zajedno s jelom.

 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (2 kaps)
Bromelain 500 mg

 

Upozorenje

Dodatak prehrani za sportaše. Nije pogodno za trudnice i dojilje. Ne smije se koristiti kao zamjena za raznovrsnu prehranu. Nije namijenjen djeci. Držite izvan dosega male djece. Ne sadrži doping-supstance. Skladištiti na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C, dalje od dosega izravnog sunčevog svjetla. Zaštitite od smrzavanja! Proizvođač nije odgovoran za bilo kakvu štetu uzrokovanu nepravilnom uporabom ili skladištenjem.

    

Informacija za alergičare: Proizvod može sadržavati tragove mliječnih i sojinih proteina, proteina iz jaja, glutena, kikirikija, lješnjaka, riba i morskih plodova!

Оцене купаца

Bromelain - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Оцењујете:Bromelain - Scitec Nutrition
Ваша оцена

Упозорење:

Чувати на хладном и сувом месту.

Питања купаца.

Bromelain - Scitec Nutrition

Напишите питање
Напишите одговор