Bulgarian Tribulus - VemoHerb

ПроизвођачVemoHerb

92 %

Bulgarian Tribulus је снажан стимуланс за производњу тестостерона у облику капсула, који је направљен од биљке Tribulus Terrestris. Она се одликује високим садржајем стероидног сапонин протодиосцина. Ради се о једном од најјачих доступних екстраката на тржишту.


На стању
3.590,00din.~(30.62 €)
Опис

Bulgarian Tribulus је најјачи стимуланс који ће се побринути за повећање тестостерона и масиван раст мишићне масе

Bulgarian Tribulus у облику капсула који садржи чак 60% протодиосцина, данас је један од најјачих доступних производа за повећање тестостерона. Стандардизовани садржај протодиосцина у биљци Tribulus Terrestris је гаранција ниског садржаја осталих мање ефикасних сапонина као што је протограцилин, а ограничен је и садржај флавоноида (испод 10%) и танина (испод 10%).

Након коришћења овог производа ниво тестостерона ће се брзо повећати, што ће резултовати масивним растом мишићне масе (ако конзумирате храну богату беланчевинама) приликом тренинга снаге. Bulgarian tribulus ће се такође побринути за убрзану регенерацију након других облика спортских оптерећења али и за смањење умора.

 

Шта је Tribulus Terrestris?

Tribulus Terrestris је биљка коју можемо наћи у разним деловима света - УСА, Јужна Америка, Мексико, Шпанија, Индија, Кина и Бугарска. Реткост је да Бугарски Трибулус (Bulgarian tribulus) има сасвим другачија фармацеутска и физиолошка својства него Трибулус из осталих делова света. Садржи чак 40-60 пута већу количину протодиосцина (анаболички ефекти и подстицај сексуалном либиду) за разлику од Трибулуса из других делова света. Разлика у саставу зависи од различитих генотипова биљке, раздобљем жетве, обликом прераде итд.

 Bulgarian Tribulus 90 капсула - VemoHerb

 

Како ће те препознати оригинални бугарски Tribulus Terrestris?

Данас у Бугарској постоје само два главна произвођача који нуде екстракте са великим садржајем протодиосцина: VemoHerb Tribulus Terrestris (60% протодиосцина) и Sopharma Tribestan (просек 54-55% протодиосцина). Удружење Vemo99 Ltd. (1996) је власник посебне технологије за вађење Tribulus Terrestris са загарантованим садржајем 60% чистог протодиосцина, што је тренутно најјачи доступни екстракт.

 

Како Tribulus Terrestris делује?

Стероидни сапонин протодиосцин је активни састојак који подстиче производњу полних хормона (тестостерона код мушкараца и естрогена код жена), делује позитивно на средњи нервни систем и уједно делује као активни састојак анаболичког карактера. У мушком организму протодиосцин повећава ниво тестостерона, регулише нивое других хормона без ометања њихове функције и оптимализује функцију простате. Код жена, протодиосцин повећава ниво прегненолона, прогестерона и естрогена, побољшава сексуални либидо, подстиче позитивна психолошка и емотивна стања.

 

Протодиосцин стимулише производњу лутеинизирајућег хормона у жлезди хипофизи и тиме директно повећава излучивање полних хормона - у случају мушкараца то је тестостерон, који има значајан утицај на позитивну равнотежу азота, синтезу протеина и раст мишићне масе.

 Bulgarian Tribulus 90 капсула - VemoHerb

 

Tribulus Terrestris и његово дејство на либидо

Tribulus Terrestris је нехормонски додатак биљног порекла који се користи за повећање сексуалног либида и потенције. Уз то је и стимуланс производње тестостерона, а служи и за одржавање оптималног нивоа хормона кортизола и естрадиола. Има позитивна дејства и на плодност, зато га је добро користити за време менопаузе код жена и андропаузе код мушкараца.

  

Tribulus Terrestris и анаболичко дејство

 

Tribulus Terrestris повећава расположив ниво енергије за време физичке активности, помаже уклањању токсина проузрокованих психичким стресом, подстиче губитак масноће и стимулише раст мишићне масе и снаге. Такође повећава задржавање азота (употреба беланчевина и њихова накнадна уградња у мишићна влакна).

   

Bulgarian Tribulus и његове погодности

  • снажан стимуланс тестостерона
  • садржи чак 60% протодиосцина - најјачи екстракт на тржишту
  • стимулише природно стварање тестостерона
  • доприноси повећању мишићне масе и снаге
  • значајно повећава сексуални либидо
  • убрзава опоравак након напорног тренинга

    

Састав

Суви стандардизовани екстракт бугарског Tribulus Terrestris-a који садржи 60% фуростанол сапонина, одређеног као протодиосцин, средство за згушњавање (малтодекстрин), састојак против грудвања (магнезијум стеарат и калцијум фосфат).

     

Дозирање

Основна доза: 3-6 капсула дневно у 3 дозе по 1-2 капсуле. Пијте са пуно воде.

 

За тешке спортове и бодyбуилдинг: 8-недељни циклус са 2 недеље одмора. Укупна дневна доза је 10-15 мг по 1 кг телесне тежине, подељена у 3 дозе током дана. Ако је ваша тежина нпр. 80 кг, ваша доза је 800-1200 мг дневно = 4-6 капсула дневно, то значи 3x дневно 1-2 капсуле. Ако је ваша тежина нпр. 100 кг , ваша је доза 1000-1500 мг дневно = 6-8 капсула дневно, што значи 3x дневно 2-3 капсуле. Након 8 недеља коришћења препоручујемо 2 недеље паузе, а затим понављање циклуса.

      

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 капсула
Стандардизовани екстракт бугарског Tribulus terrestris-a 200 мг
       са садржајем 60% фуростанол сапонина, одређеног као протодиосцин  

 

Упозорење

Додатак писхрани. Следите препоручени поступак дозирања. Није прикладно за децу, труднице и дојиље. Чувајте ван домашаја деце. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Не замењује разноврсну исхрану. Чувајте на сувом и тамном месту на температури до 25°Ц.

Више информација
Оцене16
Варијације производа
Питање о производу