Bulk Muscle XL™ - BPI Sports

ПроизвођачBPI Sports

100 %

Bulk Muscle XL™ је гејнер који садржи малтодекстрин, који служи као изузетан извор енергије за спортисте, концентрат whey протеина и какао. Једна доза садржи 50 г протеина, 141 г угљених хидрата и снабдева организам са 820 кцал. Идеалан је за особе које покушавају добити на мишићној маси као и за оне особе којима је тешко уносити много додатних калорија.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Bulk Muscle XL™ - гејнер који садржи малтодекстрин и whey протеине, а нуди 50 г протеина и 820 kcal

Bulk Muscle XL™ је гејнер, који садржи малтодекстрин, који чини укупан садржај угљених хидрата. То је једноставан угљени хидрат који има широку примену међу спортистима као извор енергије. Производ такође садржи и 50 г протеина. Доприноси одржавању и расту мишићне масе, што је и циљ свих спортиста и активних особа.

     

Гејнер такође садржи калцијум, који доприноси правилном функционисању метаболизма, здрављу костију, нормалном функционисању мишића, пробавних ензима, затим гвожђе, које је важно за производњу црвених крвних зрнаца, метаболизам енергије, правилан пренос кисеоника у органозму, правилно функционирање имунолошког система, и смањење умора и исцрпљености. Захваљујући калијуму, који овај производ такође садржи, позитивно утиче на функционисање нервног система, мишића и одржавању нормалног крвног притиска.

        

Захваљујући својим састојцима, гејнер је одличан за све оне који покушавају добити на мишићној маси а имају проблем са уносом потребне количине хране или само желе допунити енергију са неким напитком.

             

Bulk Muscle XL™ и његове предности     

  • садржи 141 г угљених хидрата и 50 г протеина
  • једна доза садржи 820 кцал
  • такође садржи калцијум, гвожђе и калијум
  • потпомаже одржавање и раст мишићне масе
  • потпомаже нормално функционисање мишића
  • помаже у смањењу умора и исцрпљености
  • погодно за добијање масе

     

Састав

Малтодекстрин, концентрат whey протеина, какао (алкализован), природне и вештачке ароме, сојин лецитин, со, ацесулфам калијум, сукралоза.

       

Препоручена употреба 

Помешајте 3 мерице (215 г) са 500 мл хладне воде или другог омиљеног напитка. Количина течности утиче на густину напитка. Дневно конзумирајте једну дозу. Ако желите повећати унос калорија или протеина, за припрему напитка употребите млеко.

     

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности1 доза (215 г)
Енергетска вредност  820 кцал
Масти 6 г
од којих засићене 3.5 г
Холестерол 165 мг
Угљени хидрати 141 г
од којих шећери 9 г
Протеини 50 г
Натријум 320 мг
Калцијум 311 мг
Гвожђе 11 мг
Калијум 492 мг

               

Упозорење  

Конзумирајте као део здраве исхране у комбинацији са вежбањем. Чувати ван домашаја деце и љубимаца. Чувати на сувом месту. Чувати ван домашаја директне сунчеве светлости.

Информације за особе са алергијама: Садржи млеко и соју (лецитин). Произведено у постројењу које такође обрађује орашасте плодове, јаја, пшеницу, глутен.

Више информација
Оцене2
Варијације производа
Питање о производу
Блог