Cell Tech Hyper-Build 485 г - MuscleTech

ПроизвођачMuscleTech

87 %

Cell Tech Hyper-Build је препарат за након тренинга који садржи 5 г креатина чиме осигурава способност регенерације ATP, раст мишићне масе и повећање снаге. У мерици садржи такође 6 г BCAA с дозом леуцина до 4 г за подршку синтезе беланчевина и бољу регенерацију. Такође ублажава бол, грчеве и умор мишића. Осим тога садржи и Таурин за повећање перформанси те је обогаћен и електролитима који надокнађују минерале изгубљене тoком вежбања.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Cell Tech Hyper Build - формула за након тренинга набијена креатином, аминокиселинама BCAA, тауринима и електролитима за максималну ефикасност

Cell Tech Hyper-Build побољшава способност тела за регенерисање ATP, при чему ће заситити мишиће креатином за њихов раст и повећање снаге. Примарни извор енергије за мишиће је аденозин трифосфат (ATP). Код тренинга се ниво ATP исцрпљује, што проузрокује умор за мишиће. Свака доза садржи чак 5 г научно испитаног креатина који осигурава телу способност за регенерисање АТП и одржавање мишића у "пуном погону". С бољим тренингом доћи ће и бољи резултати. Celltech Hyper-Build ће заситити мишиће креатином што ће се одразити на снази и величини ваших мишића.

 Cell Tech Hyper Build - MuscleTech

Свака мерица садржи чак 6 г BCAA у оптималној размери 4:1:1 с максималном дозом леуцина (4 г). Леуцин је најснажнија од свих аминокиселина јер помаже ојачати синтезу беланчевина и одржава тело у стању раста мишића. У ствари, научно је доказано да 4 г дозе повећава максималну снагу до 40% за 12 недеља. Не само да Celltech Hyper-Build снабдева с више BCAA него било која друга креатинска формула, већ садржи и више BCAA него већина BCAA формула.

 

Повећава обнову мишића између серија: садржи модерну комбинацију састојака који помажу обнављати мишиће међу серијама, дакле можете изабрати и интензивније тренинге. Повећава перформансе издржљивости већ након узимања 1 дозе: клинички је доказано да доза таурина садржана у 1 мерици Celltech Hyper-Build повећава перформансе код спортиста који тренирају издржљивост. Такође је обогаћен електролитима који вам помажу у надокнади онога што сте изгубили током вежбања.

 

Cell Tech Hyper-Build и његове предности

  • обнавља ниво ATP
  • одржава тело у анаболичком стању
  • хидратизује тело и снабдева га минералима и електролитима
  • подржава раст мишића
  • убрзава регенерацију
  • ублажава бол, грчеве и умор мишића

              

Састав

Укус extreme fruit punch: силицијум диоксид, природне и вештачке ароме, јабучна киселина, лимунска киселина, сукралоза, ксантанска гума, калијум ацесулфам, FD&C Red No. 40.

 

Дозирање

Размутите 1 дозу (16 г) у 400 мл воде и попијте након тренинга. За максимални ефекат размутите 2 дозе у 800 мл воде.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности (укус extreme fruit punch)1 доза(16 g)
Калорије 30 kcal
Угљени хидрати 0 g
   од тога шећери
0 g
Натријум 85 mg
Калијум (као калијум фосфат) 18 mg
BCAA Matrix
Л-леуцин 4 g
Л-валин 1 g
Л-изолеуцин 1 g
Л-глутамин 1 g
Muscle Growth & Strength Matrix
Креатин монохидрат 4 g
Креатин HCl 1 g
Cell Volumizing Amino Acid Matrix
Таурин 1 g
Концентрат сока од вишње (kao Prunus cerasus) (воће) 240 mg
Electrolyte Blend
Chlorid sodný 180 mg
Кокосова вода (као Cocos nucifera) (воће) 50 mg
Сок од лубенице (као Citrullus lanatus) (воће) 50 mg
Калијум фосфат 40 mg
Support Blend
Екстракт белог дуда (као Morus alba) (воће) 100 mg
Концентрат опунције (као Opuntia ficus-indica) (воће) 50 mg

 

Упозорење

Производ није замена за разноврсну и уравнотежену исхрану. Чувајте на сувом месту на температури до 25 ° Ц. Заштитите од замрзавања и директне сунчеве светлости. Није прикладан за децу, труднице и дојиље. Чувати ван домашаја деце. Произвођач није одговоран за било какву штету узроковану неправилном упоребом или складиштењем. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Садржи састојке кокоса. Може садржати трагове млека, соје, јаја и орашастих плодова.

Више информација
Оцене3
Варијације производа
Питање о производу
Блог