Chicken breast fillet with tomato sauce 2x80 g - Aldelis

ПроизвођачAldelis

100 %

Филе пилећих прса са парадајз сосом су пилећа прса из конзерве у практичном паковању. Они обезбеђују добру дозу протеина и имају минимум масти. Одмах након отварања погодни су за конзумацију , али се могу користити и за салате, тестенине или пиринач. Уживајте у квалитетном пилећем месу било када и било где!

На стању
360,00din.~(3.07 €)
Опис

Филе пилећих прса са парадајз сосом - сочна пилећа прса у конзерви са високим садржајем протеина

Филе пилећих прса са парадајз сосом су пилећа прса из конзерве у практичном паковању. Не садрже никакве вештачке конзервансе или појачиваче укуса, што их чини поносним на њихов висок квалитет. Напротив, нуде одговарајућу дозу протеина и минимум масти, што ће сваки љубитељ фитнеса ценити. Пилећа прса не треба термички обрађивати након отварања, тако да су погодна за конзумирање одмах након отварања . Заљубићете се и у њих у салатама или тестенинама. Захваљујући практичном паковању, можете уживати у њима било када и било где.

Композиција

Пилећа прса (90%), парадајз сос (10%) (млевени парадајз (парадајз, со, регулатор киселости (лимунска киселина)), сот (лук, сунцокретово уље, маслиново уље, бибер, со, антиоксиданс (натријум аскорбат)), концентрат парадајза, девичанско маслиново уље, шећер, модификовани скроб, со).

Табела нутритивних вредности

Нутритивне вредности 100 г
Енергетска вредност 562 кЈ / 101 кцал
масти 2 г
од којих засићене масти 0,4 г
Угљени хидрати 1,2 г
од којих шећери 0,9 г
Беланчевина 19,4 г
Со 1,2 г
Више информација
Оцене3
Варијације производа
Питање о производу
Блог