Цинк Пиколинат - OstroVit

ПроизвођачOstroVit

99 %

Цинк Пиколинат су таблете које садрже цинк у облику пиколината. Доприноси плодности, правилној репродуктивној функцији, оптималном нивоу тестостерона и правилној синтези ДНА. Цинк је такође користан и за функционисање имунитета као и за заштиту ћелија од оксидативног стреса.

На стању
650,00din.~(5.54 €)
Опис

Цинк Пиколинат - доприноси плодности, правилном нивоу тестостерона и синтези протеина

Цинк Пиколинат су мале таблете које садрже цинк у облику пиколината,Цинк Пиколинат и његове предности што је одлично због његове апсорпције. Цинк је важан за људе, за правилно функционисање неколико процеса. У организму, цинк доприноси плодности и репродуктивној функцији, одржавању правог нивоа тестостерона, али игра важну улогу и у процесу ћелијске деобе и правилној синтези ДНА. Цинк такође доприноси правилном функционисању имунолошког система у и заштити од оксидативног стреса. Доприоси метаболизму макронутријената, киселина и база, масних киселина и витамина А. Између осталог, користан је за когнитивне функције, синтезу протеина и одржавања здравља костију, косе, ноктију, коже и доброг вида. Мали облик таблета је користан за особе који имају потешкоћа са гутањем таблета. Једна доза садржи 15 мг цинка.

 

 

Цинк Пиколинат и његове предности

  • цинк у савршено апсорбирајућем облику
  • једна доза садржи 15 мг цинка
  • доприноси плодности и репродуктивној функцији
  • подржава правилан ниво тестостерона
  • јача имунитет и помаже у заштити од оксидативног стреса
  • подржава метаболизам макронутријената
  • доприноси синтези протеина
  • користан је за одржавање здравља костију, косе, ноктију и коже
  • побољшава когнитивне функције
  • у облику је практичних малих таблета

 

Састав

Средство за згушњавање: микрокристална целулоза; скроб, средство против згрудњавања: калцијум фосфати; цинк пиколинат (цинк), средство против згрушавања: силика, магнезијумске соли масних киселина.

 

Дозирање

Препоручује се узимање једне таблете дневно после јела.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (1 таблета)
Цинк 15 мг

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за разнолику исхрану. Препоручује се уравнотежена исхрана и здрав начин живота. Ако сте алергични на било који састојак, немојте узимати производ. Производ није погодан за децу, труднице ни дојиље. Паковање чувајте чврсто затворено на сувом месту и на собној температури. Заштитите од директне сунчеве светлости. Чувати ван домашаја деце. Производ се производи у погону у којем се прерађују друге намирнице које садрже следеће алергене: млеко (укључује лактозу), кикирики, остали орашасти плодови, сусам, овас, јаја, ракови, риба.

Више информација
Оцене14
Варијације производа
Питање о производу