Цитрулин Малат - The Protein Works

ПроизвођачTPW

100 %

Цитрулин Малат је неесенцијална аминокиселина цитрулин у облику малата. Цитрулин се у организму претвара у аргинин и азотов оксид и тако повећава проток крви. Једна доза садржи 5 г 100% цитрулин малат-а. 

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Цитрулин Малат - неесенцијална аминокиселина која проширује крвне судове и повећава проток крви

Цитрулин Малат је неесенцијална аминокиселина (организам је може произвести) која се у бубрезима претвара у аргинин и азотов оксид (НО). То проширује крвне судове и захваљујући томе смањује се притисак крви али и повећава проток истог. Осим тога, азотов оксид подржава излучивање одређених хормона, на пример, хормон раста и инсулин. Малат облик значи да је аминокиселина Л-цитрулин комбинована са јабучном киселином. Једна доза садржи 5 г 100% цитрулин малата.

 

Цитрулин Малат и његове предности

  • 100 % чист цитрулин малат
  • једна доза садржи 5 г цитрулин малата
  • претвара се у аргинин и азотов оксид у организму
  • повећава проток крви

 

Састав

100% Цитрулин Малат.

 

Дозирање

Препоручује се употреба 3 - 5 г производа (1 - 1 и 2/3 црне мерице), 1 - 2 x дневно. Прву дозу је најбоље конзумирати ујутро, а другу 30 - 45 минута пре тренинга. Промешајте добро са потребном количином воде или сока.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (5 г)
Цитрулин Малат 5 г

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручени дневни унос. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Чувати на хладном и сувом месту. Чувати ван домашаја деце. Произведено у погону за прераду млека, житарица које садрже глутен, јаја, кикирики и друге орашасте плодове и соју. Погодно за вегетаријанце и за вегане.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу