Crispbread with Tomato & Basil - Wasa

ПроизвођачWasa

97 %

Хрскави хлеб са парадајзом и босиљком је хрскава замена за класични хлеб и пецива која ће вас савршено заситити. Издржљиви хрскави хлебови садрже велике количине влакана , витамина, минерала и других супстанци корисних за здравље. Због малог садржаја масти, погодни су и као део редукционих дијета.

На стању
150,00din.~(1.28 €)
Опис

Хрскави хлеб са парадајзом и босиљком - замена за хрскаво пециво погодна и за дијете

Хрскави хлеб са парадајзом и босиљком је хрскава замена за пециво од целог зрна из Шведске. Захваљујући високом садржају влакана , витамина, минерала и других корисних материја, идеалан је за дијете или као део здравог начина живота. Хрскави хлеб се првобитно правио од интегралног раженог брашна, соли и воде. Касније су му почеле да се додају разне врсте зачина, семена и зачина . Поједите их за доручак, ужину или вечеру уз прилог за којим ваш апетит само чезне и уживајте у њиховом јединственом укусу и невероватној лакоћи.

Хрскави хлеб са парадајзом и босиљком и његове предности

  • издржљива замена за традиционално пециво
  • садрже велике количине влакана, витамина и минерала
  • погодан као део здравог начина живота

Композиција

Пшенично брашно (58%), биљне масти (уљана репица, схеа), сирови прах (9%), малтодекстрин, сушена млаћеница, јестиви квасац, шећер, арома (садржи млеко), кухињска со, сушени парадајз (0,7%), сушени босиљак (0,02%).

Табела нутритивних вредности

Нутритивне вредности 100 г
Енергетска вредност 1985 кЈ / 474 кцал
Беланчевина 10 г
масти 22 г
од којих засићене масти 8,5 г
Угљени хидрати 56,5 г
од којих шећери 5 г
Влакно 5 г
Кухињска со 1,25 г
Више информација
Оцене8
Варијације производа
Питање о производу