Црно сочиво - Green Apotheke

ПроизвођачGreen Apotheke

96 %

Црно сочиво је сочиво ситног зрна, неољушћено је и има неконвенционалну боју и одличан нутритивни профил. Сочиво осим што је богато протеинима, садржи и много влакана и карактеристична је по ниском садржају масти. Заљубићете се у његов фин орашасти укус. Можете га додати у салате, супе, преливе или га можете користити као прилог уз месо или рибу. Такође можете направити и намаз од њега.

На стању
5.890,00din.~(50.23 €)
Опис

Црно сочиво - сочиво нетрадиционалне боје са јединственим нутритивним профилом

Црно сочиво је сочиво ситног зрна, неољушћено је и неконвенционалне црне боје. Осим боје, посебно ће Вас занимати уравнотежени нутритивни профил, који осим дозе протеина нуди и огромну количину влакана и садржи минимум масти. Има фин орашасти укус, због тога ћете је обожавати у салатама, супама, преливима, намазима или као прилог уз месо или рибу. Испробајте је и у својим фитнес рецептима!

 

Састав

Црно неољушћено сочиво ситног зрна.

 

Упутство за употребу

Сочиво исперите, ставите га у лонац са хладном водом и кувајте га поклопљеног око 25-30 минута. Можете га посолити за време кувања, а после и зачинити куркумом или мажураном.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности100 г
Енергетска вредност 1264 kJ / 297 кцал
Масти 1.9 г
од којих засићене масти 0.2 г
Угљени хидрати 48.8 г
од који шећери 0 г
Влакна 8.9 г
Протеини 24.3 г
Натријум 0.03 г

 

Упозорење

Може садржати глутен и целер у траговима. Чувати на температури до 25 °Ц. Чувати на тамном месту на релативној влажности до 70%.

Више информација
Оцене8
Варијације производа
Питање о производу
Блог