De Luxe Beet Shot - ActivLab

ПроизвођачActivlab

0
0 %

De Luxe Beet Shot је извор нитрата у концентрованом соку од цвекле, направљеном од 500 г цвекле, стиже у паковању од 80 мл. Сок је додатно обогаћен аминокиселинама л-цитрулин и цитрулин малат. Ова јединствена шот комбинација подржава природну производњу азотног оксида (НО). Азотни оксид има позитивно дејство на снабдевање мишића крвљу, тако да они добијају више кисеоника и других хранљивих састојака потребних за побољшање спортских перформанси.

На стању
3.000,00din.~(25.58 €)
Опис

De Luxe Beet Shot - сок који је направљен од 500 г цвекле са великим садржајем нитрата за подршку спортским перформансама 

De Luxe Beet Shot је концентровани сок од цвекле у облику практичног шота. Паковање од 80 мл сока је направљено од 500 г цвекле, што сок чини богатим извором нитрата. Сок од цвекле је такође богат антиоксидансима, који су биоактивне супстанце које помажу организму да се бори против оксидативног стреса и слободних радикала. Што се тиче предности за спортске перформансе, најзанимљивији је велики садржај нитрата, из којег се у организму ствара азотни оксид (НО). Азотни оксид делује вазодилатацијски (повећава крвне судове) и омогућује бољу циркулацију крви у ткивима и мишићима, тако што обезбеђује више кисеоника и хранљивих састојака за подршку спортским перформансама. Резултирајуће дејство додатно појачавају и аминокиселине л-цитрулин и цитрулин малат, који такође подстичу производњу азотног оксида у организму.

            

Тренутно, сок од цвекле конзумира широка маса спортиста као подршку издржљивости и спортским перформансама високог интензитета. Најбоље ефекте ћете постићи конзумирајући сок отприлике 1-3 сата пре спортских вежби.  

    

De Luxe Beet Shot и његове предности

  • концентровани шот од цвекле
  • 80 мл сока је направљено од 500 г цвекле
  • има велик садржај нитрата
  • садржи аминокиселине л-цитрулин и цитрулин малат
  • побољшава циркулацију крви у организму и периферним ткивима
  • снабдева ћелије хранљивим састојцима
  • погодан за издржљивост, снагу и спортске перформансе високог интензитета.
       

Састав

Концентровани сок од цвекле (Beta vulgaris) 97%, Л-цитрулин малат, Л-цитрулин.

               

Препоручена употреба 

Конзумирајте 1 шот 1-3 сата пре вежбања.          

     

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности100 мл1 доза (80 мл)
Енергетска вредност 514 kJ / 121 кцал 411 kJ / 97 кцал
Масти 0.2 г 0.16 г
од којих засићене масти 0.1 г 0.08 г
Угљени хидрати 22 г 17.6 г
    од којих шећери 22 г 17.6 г
Протеини 7.8 г 6.24 г
Со 0 г 0 г

                   

Упозорење

Додатак исхрани. Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Чувати на сувом месту на температури до 25 °Ц. Заштитити од смрзавања и директне сунчеве светлости. Чувати ван домашаја мале деце. Произвођач није одговоран за штету насталу због неправилне употребе или складиштења.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу