DR. Jekyll Pump Liquid Shots - Prosupps

ПроизвођачProSupps

0
0 %

Pre-workout Dr. Jekyll Pump Shots је pre-workout у течном облику, који не садржи никакве стимулансе. Напротив, садржи хранљиве састојке које појачавају проток крви у мишићима и хидратацију тела. Захваљујући томе, више кисеоника и хранљивих састојака снабдева активне мишиће, који су неопходни за померање граница Ваших спортских перформанси.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Pre-workout Dr. Jekyll Pump Shots - pre-workout без стимуланса за ефикаснији проток крви и хидратацију  

Pre-workout Dr. Jekyll Pump Shots у једној дози од 15 мл садржи преко 5,5 грама функционалне мешавине за подстицање бољег протока крви у мишићима и хидратацију тела. Садржи неесенцијалну аминокиселину л-цитрулин малат, која подстиче производњу азотовог оксида (НО) у организму. Има вазодилатацијско дејство, због тога подстиче циркулацију крви у организму, чак и у периферним ткивима. Захваљујући томе, омогућава боље снабдевање крви у мишићима. Тако мишићи добијају више кисеоника и хранљивих састојака, које организам може користити за потпору спортским перформансама. Резултујући ефекат додатно појачава Nitrosigine®, који има сличан механизам дејства као и л-цитрулин малат.

       

Само оптимално хидриран организам може пружити максималне спортске перформансе. Због тога, производ садржи глицерол и HydroMax®. Оба ова хранљива састојка подржавају ефикасну хидратацију тела, захваљујући којој се убрзавају сви биохемијски процеси, укључујући метаболизам енергије. Последњи састојак која се налази у производу је таурин. Таурин је неопходан за регулацију волумена ћелија и процеса у нервном систему.

     

Pre-workout Dr. Jekyll Pump Shots се такође може комбиновати са другим pre-workout-има, који заузврат садрже стимулансе и тако појачавају резултујуће дејство. Производ је у облику практичног shot-а а може се користити и увече, пре тренинга, а да при томе нема негативних дејства на спавање.             

 

DR. Jekyll Pump Liquid Shots - Prosupps
      

Pre-workout Dr. Jekyll Pump Shots и његове предности 

  • pre-workout у течном облику без стимуланса
  • садржи л-цитрулин малат и Nitrosigine®
  • побољшава целокупан проток крви
  • појачава снабдевање хранљивих састојака
  • погодан за издржљивост, снагу и спортске перформансе високог интензитета
  • такође је погодан за коришћење пре вечерњих тренинга
  • може се комбиновати са pre-workout-има који садрже стимуланс или сагореваче масти
         

Састав

Троструко филтрирана вода, арапска гума, сукралоза, природне и вештачке ароме, ацесулфам калијум, калијум сорбат, натријум бензоат.          

          

Препоручена употреба

Узимајте 1 дозу (15 мл / 1 супена кашика) 20-30 минута пре или за време тренинга. За максимални ефекат узмите 2 дозе са довољно воде.

   

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности1 доза (15 мл)
Л-Цитрулин малат 2000 мг
Глицерол 2000 мг
Глицерол (прах) 65 % (HydroMax®) 650 мг
Nitrosigine® - инозитол стабилизовани аргинин силикат 500 мг
Таурин 500 мг

                            

Упозорење

Овај производ је намењен здравим особама старијим од 18 година. Пре употребе посаветујте се са својим лекаром. Производ није погодан за труднице ни дојиље. Ако узимате лекове који се издају на рецепт или без рецепта, пре узимања производа посаветујете се са својим лекаром. Немојте узимати овај производ ако узимате лекове за крвни притисак. Прекорачење препоручене количине може имати негативна здравствена дејства. ЧУВАТИ ВАН ДОМАШАЈА ДЕЦЕ. 

Рок употребе је у америчком формату (месец / дан / година).

 

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу