Џем од јагода - Xucker

ПроизвођачXucker

94 %

Џем од јагода је оригиналан и ручно прављени воћни намаз са 74 % садржаја воћа. Заслађен је ксилитолом и у њему нећете наћи конзервансе или боје. Пробајте овај одличан намаз који је погодан за пецива или за припрему разних дезерата.

На стању
600,00din.~(5.12 €)
Опис

Џем од јагода - воћни намаз са 74 % воћног садржаја без додатног шећера

Џем од јагода прави је воћни намаз са великим садржајем воћа без додатних конзерванаса, мириса и боја. Намаз је израђен ручно и заслађен ксилитолом који је сладак попут обичног шећера али има доста мање калорија. Одличан је као део доручка, као снек или за припрему посластица. Волите ли слатко, али бринете о садржају шећера? Пробајте квалитетан воћни намаз без ГМО-а који је такође погодан и за вегане.

 

Џем од јагода - Xucker

 

Џем од јагода и његове предности

  • ручно прављени воћни намаз
  • садржај воћа 74 %
  • заслађен само са природним заслађивачем ксилитолом
  • не садржи конзервансе, ароме, боје ни ГМО
  • погодан за вегане

 

Састав

Јагоде (74 %), заслађивач: ксилитол; средства за гелирање: пектин, декстроза; средство за закисељавање: лимунска киселина; стабилизатор: калцијум цитрат.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности100 г
Енергетска вредност 415 kJ / 100 кцал
Масти <0.5 г
од чега засићене масти 0 г
Угљени хидрати 30 г
од чега шећери 4.7 г
од чега полихидрични алкохоли 27 г
Протеини <0.5 г
Со 0 г

 

Упозорење

Чувати на сувом и хладном месту. Након отварања производ држите у фрижидеру и искористите га у року од 7 дана. Производ може имати лаксативна дејства у случају прекомерне конзумације. Држите ван домашаја животиња јер чак и мале количине ксилитола могу бити опасне за псе. Противно томе, мачке без проблема подносе xucker ксилитол.

Декстроза се у производу не користи за активно заслађивање. Она је састојак пектина који се користи за желатинизацију из природних сировина. Без додатка декстрозе не може се гарантовати функционални квалитет пектина. Међутим, садржај је занемарљив и скоро да не утиче на укупни садржај шећера.

Више информација
Оцене11
Варијације производа
Питање о производу