Џем од Кајсија - Xucker

ПроизвођачXucker

100 %

Џем од Кајсија садржи 80% мање шећера у односу на сличне производе, јер је заслађен са ксилитолом. Не садржи конзервансе ни боје, а уз то, садржи 75,7% кајсија, захваљујући којима се истиче прави воћни укус. Џем се може користити за прављење дезерата или као намаз за пецива.

 

На стању
600,00din.~(5.12 €)
Опис

Џем од Кајсија - има низак садржај шећера, 75,7% кајсија, и не садржи конзервансе ни боје

Џем од Кајсија се истиче са 75,7%-ним садржајем кајсија, захваљујући томе можете уживати у чистом воћном укусу без непотребних конзерванса и боја. Осим тога, ценићете низак садржај шећера, овај џем има 80% мање шећера у односу на сличне производе. Међутим, не недостаје му сладак укус, јер је заслађен ксилитолом, који има нижу калоријску вредност. Због тога, у њему могу уживати и особе које покушавају смршати. На 100 грама садржи 106 кцал, тако да му се можете препустити без значајног повећања дневног уноса калорија.    
    

 

У кухињи има свестрану употребу. Можете га користити за прављење дезерта, додати у тесто или намазати на хлеб за доручак. Његов одличан укус кајсија се једноставно истиче.               
               

Џем од Кајсија - Xucker

         

Џем од Кајсија и његове предности 

  • садржи 75,7% воћа
  • садржи 80% мање шећера
  • на 100 г има само 106 кцал 
  • идеалан је за дезерте и пецива
  • погодан је за вегане и дијабетичаре
  • не садржи непотребне конзервансе ни боје

           

Састав 

Кајсије (75,7%), заслађивач: ксилитол; средства за гелирање: пектин, декстроза, средство за закисељавање: лимунска киселина.

                  

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности 100 г
Енергетска вредност   447 kJ / 106 кцал
Масти <0.5 г
  од којих засићене 0 г
Угљени хидрати 29 г
  од којих шећери 6.1 г
  од којих полихидрични алкохоли   23 г
Протеини 0.7 г
Со 0.04 г

                             

Упозорење      

Чувати на сувом и хладном месту. Након отварања производ чувајте у фрижидеру и потрошите у року од 10 дана. Производ може имати лаксативна дејства у случају прекомерне конзумације. Чувати ван домашаја животиња, јер чак и мале количине ксилитола могу бити опасне за псе. Супротно томе, мачке без проблема подносе xucker ксилитол.

Декстроза се у производу не користи активно за заслађивање. Саставни је део пектина који се користи за желатинизацију из природних сировина. Функционални квалитет пектина се не може гарантовати без додатка декстрозе. Међутим, садржај је занемарљив и готово да нема утицаја на укупан садржај шећера.

Више информација
Оцене6
Варијације производа
Питање о производу