Eat Clean Протеинска чоколадица - Bodylab24

ПроизвођачBodylab24

0
80 %

Eat Clean Протеинска Чоколадица је укусни снек који, зависно од вашег избора укуса, садржи до 22 г протеина, који доприносе расту и одржавању мишићне масе. Има мали садржај шећера и велик садржај влакана, што га чини идеалним као брзи и здрави снек чак и ако покушавате изгубити на тежини.

Out of stock
Очекивана цена 300,00din.

Subscribe to back in stock notification

Опис

Eat Clean Протеинска Чоколадица са великим садржајем протеина, влакана и мали садржајем шећера је здрав снек погодан чак за губљење килограма

Eat Clean Протеинска Чоколадица је укусан снек, који зависно од укуса, садржи до 22 г протеина. Доприноси одржавању и расту мишићне масе, као и одржавању здравља костију. Чоколадица је такође посебна и због њеног садржаја влакана. Једна порција обезбедиће вам више од половине препорученог дневног уноса. Уз то, мали садржај шећера чини је идеалним снеком у којем можете уживати чак и ако покушавате изгубити килограме. Биће задовољна и ваша чула укуса. Чоколадица је заслађена стевијом. Стевија је биљка која се користи као здрава замена за шећер, па ће сигурно задовољити вашу жељу за слатким. У овој протеинској чоколадици можете уживати као дезерту уз кафу, која ће вас заситити и пружити организму потребне хранљиве састојке. Главни извор протеина су млечни протеини високе биолошке вредности и то са постепеним ослобађањем. Захваљујући томе, чоколадица је погодна и као оброк после тренинга.

          

Eat Clean Протеинска Чоколадица и њене предности 

  • садржи до 22 г протеина, зависно од укуса 
  • одличан извор влакана
  • има мали садржај шећера 
  • подстиче одржавање и раст мишићне масе
  • идеална као здрав снек или дезерт уз кафу 

       

Састав

Укус Double chocolate: млечни протеини, изомалто-олигосахариди, средство за повећање волумена (полидекстроза), олигофруктоза, какао маса 11,9%, немасни какао, какао зрна 3,1%, арома, со, заслађивач (стевиол гликозиди).

Укус Cookie dough: млечни протеини, изомалто-олигосахариди, средство за повећање волумена (полидекстроза), олигофруктоза, какао масе 7,4% сунцокретово уље, немасни какао, арома, со, заслађивач (стевиол гликозиди).

Укус Peanut caramel: млечни протеини, изомалто-олигосахариди, средство за повећање волумена (полидекстроза), олигофруктоза, сунцокретово уље, зрна какаа, кекс 3,2% (пшенично брашно (глутен)), биљно уље (уље уљне репе, палмино уље), шећер, со, натријум карбонат, амонијум карбонат, немасни какао, со, заслађивач (стевиол гликозиди).

       

Препоручена употреба

Конзумирајте у било које доба дана као снек богат протеинима. 

        

Таблица нутритивних вредности 

Нутритивне вредности (укус double chocolate)
1 чоколадица (65 г)
Енергетска вредност  824,59 kJ / 196,95 кцал
Масти 6,11 г
   од којих засићене 3,58 г
Угљени хидрати  3,25 г
  од којих шећери  2,41 г
Влакна  25,61 г
Протеини  19,5 г
Со  0,38 g
Нутритивне вредности (укус cookie dough)1 чоколадица (65 г)
Енергетска вредност  802,82 kJ / 191,75 кцал
Масти 4,81 г
  од којих засићене 1,82 г
Угљени хидрати  3,12 г
  од којих шећери  2,6 г
Влакна 23,73 г
Протеини 22,23 г
Со 0,43 г
Нутритивне вредности (укус peanut caramel)1 чоколадица (65 г)
Енергетска вредност  887,18 kJ / 211,9 кцал
Масти 7,35 г
  од којих засићене 1,3 г
Угљени хидрати  5,14 г
  од којих шећери  3,9 г
Влакна 23,6 г
Протеини 19,57 г
Со 0,34 г
 
        

Упозорење

Производ није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Заштитити од топлоте, влаге и директне сунчеве светлости. Чувати ван домашаја деце. 

Упозорење за алергичаре: алергени су у саставу производа наведени подебљаним словима. Може садржати пшеницу, јаја, орашасте плодове, кикирики и сусам у траговима.    

Више информација
Оцене8
Варијације производа
Питање о производу