Echinacea 400 мг - NOW Foods

ПроизвођачNOW Foods

100 %

Echinacea је направљена од екстракта корена Echinacea purpurea, који је задржао све своје благодети. Веганске капсуле Echinacea садрже 400 мг активних састојака без ГМО-а. Популарна је међу спортистима као и љубитељима здравог начина живота, који је користе за подршку имунолошком систему, али и као превенцију. 

 

На стању
1.150,00din.~(9.81 €)
Опис

Echinacea - веганске капсуле које садрже природни корен Echinacea purpurea

Echinacea је направљена од целог корена биљке Echinacea purpurea, која је позната по својим љубичастим листовима. Дуго се користила у традиционалној медицини, али тек су се недавно њена дејства проширила на спортисте и љубитеље здравог начина живота. Echinacea-у углавном користе као превенцију, али и као подршку имунолошком систему. Echinacea је у облику веганских капсула, које не садрже ГМО а притом задржавају све своје природне благодети. 

Echinacea и њене предности

  • направљена је од целог корена Echinacea purpurea
  • садржи веганске капсуле
  • користи се за подршку имунолошком систему, као и за превенцију
  • производи се без ГМО-а

 

Састав

Хипромелоза (целулозна капсула) и стеаринска киселина (биљни извор).

 

Дозирање

Узимајте 2 капсуле 1 до 4 пута дневно по потреби.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности
Kкорен од Echinacea (Echinacea Purpurea) 800 мг

 

Упозорење

Само за одрасле особе. Немојте прекорачити препоручену дозу. Труднице/дојиље, особе које узимају лекове или имају здравствених проблема се пре узимања овог производа требају консултовати са својим лекаром. Чувати ван домашаја деце.

Континуална конзумација овог производа на већем нивоу се не препоручује да буде дужа од 2 недеље сваког месеца. Након отварања чувати на хладном и сувом месту.

 

Више информација
Оцене2
Варијације производа
Питање о производу