Elite Krill Ulje - OstroVit Pharma

ПроизвођачOstroVit

100 %

Elite Krill Ulje су меке капсуле са екстрактом антарктичког планктона. Уље је богато омега-3 масним киселинама, фосфолипидима и астаксантином. Једна доза садржи 200 мг омега-3.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Elite Krill Ulje - извор омега-3 масних киселина за Ваше здравље

Elite Krill Ulje је извор омега-3 масних киселина, фосфолипида и астаксантина у облику меких капсула из антарктичког планктона. Антарктички планктон (Euphausia superba) је мали рак који се налази у Антарктичком океану. Јединственост планктона је његов богати садржај омега-3 и астаксантина. Једна доза је 200 мг омега-3, док је 120 мг еикозапентаенска киселина (ЕПА) и 80 мг докосахексаеноична киселина (ДХА). Омега-3 масне киселина су полинезасићене масне киселине и припадају врсти масти које су корисне за људско тело. Астаксантин је каротеноид који се може наћи у планктону, шкампима или лососу. Уље планктона је извор хранљивих материја у практичном облику меких капсула у тамној амбалажи.

 

Elite Krill Ulje и његове предности

  • богато је омега-3, фосфолипидима и астаксантином
  • једна доза садржи 200 мг омега-3
  • у практичном је облику капсула

 

Састав

Екстракт липида из антарктичког планктона (Euphausia superba), капсула (желатин, овлаживач: глицерол; прочишћена вода).

 

Дозирање

Узимајте 1 дозу (2 капсуле) дневно, препоручује се уз оброк.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности 1 доза (2 капсуле)
Екстракт липида од планктона 1000 мг
Омега-3 масне киселина 200 мг
- еикозапентаенска киселина (ЕПА) 120 мг
- докосахексаеноична киселина (ДХА) 80 мг
Фосфолипиди 100 мг
Астаксантин 200 μg

 

Упозорење

Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Производ није замена за уравнотежену и разнолику исхрану. Препоручује се уравнотежена исхрана и здрав начин живота. Производ немојте користити ако сте алергични на неки од састојака. Производ није погодан за децу, труднице ни дојиље. Чувати у добро затвореној амаблажи на сувом месту и на собној температури. Заштитити од директне сунчеве светлости. Чувати ван домашаја деце.

Производ се производи у постројењу у којем се прерађују намирнице које садрже следеће алергене: млеко (укључује лактозу), соју, кикирики, остале орашасте плодове, семенке сусама, овас, јаја и рибу.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу