Firm Fit Црни Фитнес Каиш - Harbinger

ПроизвођачHarbinger

100 %

Firm Fit Црни Фитнесс Каиш има продужену ширину и анатомски дизајн, што гарантује максималну подршку и стабилност леђа и језгра мишића. Задња страна иновативног фитнес каиша се састоји од 5 издржљивих панела од пене, који повећавају заштиту и удобност за време тренинга. Све што требате урадити је да провучете каиш кроз издржљиву челичну копчу и прилагодите величину помоћу чичак траке.

 

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Firm Fit Црни Фитнесс Каиш - софистицирани фитнес каиш са повећаном ширином, анатомским дизајном и са 5 пенастих панела за максималну подршку мишића леђа и кичме

Firm Fit Црни Фитнес Каиш је софистицирани фитнес каиш са изузетно широко обликованим панелом и анатомским дизајном. Пружа максималну подршку мишићима леђа и кичме за време тренинга са великим тежинама, crossfit-а или дизања тегова. Са 5 посебно сегментованих панела од пене, повећава заштиту, удобност и стабилност кичме за време вежбања. Да бисте закопчали каиш, све што требате урадити је да га провучете кроз издржљиву челичну копчу. Чичак трака, која се налази на крају каиша, омогућава једноставно прилагођавање величине.

            

Firm Fit Црни Фитнес Каиш - Harbinger

     

Таблица величина

ВеличинеSMLXL
Величине (цм) 61 - 73.7 73.7 - 84 84 - 94 94 - 106.7
Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу