Фитнес каиш Suede Single Prong Belt - MADMAX

ПроизвођачMADMAX

100 %

Фитнес каиш Suede Single Prong Belt је чврст каиш за вежбање, који, захваљујући изузетно издржљивом материјалу, савршено подупире доњи део леђа као и језгро тела за време тренинга са великим тежинама. Унутрашња и спољна страна каиша су израђене од говеђе  коже. Каиш има месингане нитне и копчу, које су израђене од висококвалитетног челика, како би се лако прилагодио Вашој потреби. 

 

На стању
4.990,00din.~(42.55 €)
Опис

Suede Single Prong Belt - робустни појас за вежбање за подршку доњем делу леђа и језгру тела за време вежбања са великим тежинама

Suede Single Prong Belt је чврст, робустан појас за вежбање, који служи за заштиту доњег дела леђа и језгра тела за време вежбања са великим тежинама. Спољна страна каиша је израђена од говеђе  коже дебљине 2 мм. Унутрашња страна каиша се састоји од слоја сплит кравље коже дебљине 8 мм. Каиш има јединствену копчу. Месингана копча и нитне су израђене од висококвалитетног челика. Због тога је каиш савршен не само за особе које дижу тегове, већ и за љубитеље crossfit-а. Каиш је широк 10 цм. 

 

Како одабрати праву величину каиша?

ВеличинеMLXLXXL
Обим каиша 64-92 цм 74-102 цм 84-112 цм 92-120 цм
Више информација
Оцене4
Варијације производа
Питање о производу