Фитнес рукавице Professional Exclusive - MADMAX

ПроизвођачMADMAX

90 %

Фитнес рукавице Professional Exclusive су квалитетне рукавице за вежбање, које су израђене од праве коже. У изради рукавица за подручје длана се користио анатомски прошивени двоструки слој коже, са меком поставом за максималну удобност и заштиту руку за време вежбања. Прозрачност рукавица и уклањање зноја обезбећује трослојни материјал, који се налази између прстију и на горњем делу руке.

 

На стању
2.050,00din.~(17.48 €)
Опис

Фитнес рукавице Professional Exclusive - рукавице за вежбање од праве коже анатомског облика за максималну удобност и заштиту руку за време вежбања 

Фитнес рукавице Professional Exclusive су висококвалитетне рукавице за вежбање, израђене су од праве коже. На подручју длана, приликом израде рукавица се користио анатомски двоструки слој коже са меканом подлогом. Осим удобности, штите руке од огреботина или жуљева. Такође, рукавице су опремљене посебним слојем, како кожа не би пуштала боју и обојила Ваше руке. Трослојни Lycra материјал је коришћен између прстију и горњем делу руке, што обезбећује прозрачност рукавица и уклањање зноја. Рукавице су опремљене двоструким еластичним каишем, који заједно са двоструким копчањем на чичак обезбећује савршену стабилност и фиксирање руке за време извођења вежби.

 

Како одабрати праву величину рукавица?

ВеличинеSMLXLXXL
Обим дланова 17,5-19 цм 19-20,5 цм 20,5-22 цм 22-23,5 цм 23,5-25 цм
Више информација
Оцене4
Варијације производа
Питање о производу