G-Bomb 2.0 - Scitec Nutrition

ПроизвођачScitec Nutrition

100 %

G-Bomb садржи чак 4 облика глутамина – слободни глутамин за побољшање пробаве и имунoг сistema, те остале стабилне облике глутамина с високом биолошком вредношћу. Стимулише синтезу протеина, спречава деградацију мишићне масе, повећава ниво хормона раста и гликогена. G-BOMB не садржи шећер нити аспартам.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

G-BOMB - до 4 облика глутамина с високом биолошком вредности за бољу синтезу протеина, регенерацију и повећање залиха гликогена

G-Bomb је додатак глутамину који садржи до 4 облика глутамина - слободни глутамин за побољшање пробаве и имуног система, те такође друге стабилне облике глутамина, који су биолошки прихватљиви за мишићне ћелије и осигуравају њихов максималан раст. Глутамин је аминокиселина присутна у људској крви у највишој мери и под одређеним условима, за време интензивног тренинга и убрзо после, тело га не може синтетисати у довољној количини. Стога је потребно надопунити је прехрамбеним додацима.

  G-Bomb 2.0 - Scitec Nutrition

Подржава имуни систем, на целокупно здравље људског бића. Подстиче синтезу протеина, спречава деградацију мишићне масе, смањује ниво кортизола и утиче на раст ћелија. Глутамин повећава ниво хормона раста у телу до 400%! Стабилизује количину шећера у крви, повећава залихе гликогена и смањује жељу за слатким. Истраживања су доказала да се након интензивног тренинга количина глутамина у организму смањује чак за 50%! G-BOMB не садржи шећер нити аспартам!

 

G-Bomb и његове предности:

  • садржи 4 облика глутамина (ацетил, естерифициране дипептиде и слободне облике глутамина)
  • има високу биолошку вредност
  • побољшава имуни систем
  • стимулише синтезу протеина
  • повећава ниво хормона раста
  • повећава залихе гликогена
  • не садржи шећер нити аспартам

 

Састав

Н-ацетил Л-глутамин, Л-глутамин, глутамин-етилестер, Аланил-Л-глутамин, малтодекстрин, природне и вештачке ароме, заслађивачи сукралоза и ацесулфам К, нарингин, боја Е150, Биоперине.

 

Дозирање

Узимајте 1 дозу (14г) размућену у 300-400 мл воде. Конзумирајте 30 минута пре тренинга и одмах после њега. G-Bomb можете користити и у било које друго доба у току дана – на пример за време тренинга, пре спавања, између оброка и слично.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 мерица (14 g)
Калорије 14 kcal
Угљени хидрати 3,5 g
Шећери 0 g
Голна киселина 30 mcg
Proprietary "G-BOMB" matrix10 050 mg
микронизовани Л-глутамин, Л-аланин, Л-глутамин, Л-глутаминска киселина, Ца-алфа-кетоглутарат, птероил-Л-глутаминска киселина
помоћни комплекс: екстракт цитруса (нарингин), Биоперине

Упозорење

Чувајте на сувом и хладном месту ван домашаја деце. Пре коришћења посаветујте се са лекаром спортске медицине.

Више информација
Оцене2
Варијације производа
Питање о производу