Глукозамин Кондроитин - Reflex Nutrition

ПроизвођачReflex Nutrition

100 %

Глукозамин Кондроитин су желатинске капсуле које садрже две природне компоненте људске хрскавице. Производ је направљен од морских мекушаца, а у једној дози се налази 1800 мг глукозамина и 750 мг кондроитина. 

На стању
1.850,00din.~(15.78 €)
Опис

Глукозамин Кондроитин - додатак исхрани за зглобове у облику практичних капсула

Глукозамин Кондроитин су желатинске капсуле које садрже глукозамин сулфат и кондроитин сулфат. Глукозамин се природно налази у људском организму, где је користан за стварање гликозаминогликана и протеогликана који су део хрскавице. Кондроитин је материја слична глукозамину и може се пронаћи у организму, у хрскавици. Глукозамин Кондроитин је направљен од морских мекушаца, посебно од шкољки шкампа. Предност овог додатка исхрани је садржај глукозамина и кондроитина, који се ретко налазе у стандардној исхрани. Једна доза је 3 капсуле, једном дозом ћете унети 1800 мг глукозамина и 750 мг кондроитина.

 

Глукозамин Кондроитин и његове предности

  • популаран додатак исхрани за зглобове
  • обе компоненте се могу природно пронаћи у хрскавици
  • 1800 мг глукозамина у 1 дози
  • 750 мг кондроитина у 1 дози

 

Састав

Глукозамин сулфат 2 КЦЛ (ракови), кондроитин сулфат (из морске хрскавице) (риба), малтодекстрин, магнезијум стеарат, силика.

 

Дозирање

Узимајте једну капсулу три пута на дан уз оброк. Немојте прекорачити препоручену дозу.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности3 капсуле
Глукозамин сулфат 1800 мг
Кондроитин сулфат 750 мг

 

Упозорење

Информације о алергенима су написане подебљаним словима. То је додатак исхрани који би се требао користити у комбинацији са избалансираном исхраном.

Више информација
Оцене5
Варијације производа
Питање о производу