Глутамин DNA - BSN

ПроизвођачBSN

100 %

Глутамин DNA је високо квалитетни додатак исхрани - 100% микронизовани Л-Глутамин, који је јако битан за регенерацију, развој мишићних беланчевина и спортске перформансе. У једној дози нуди чак 5 г глутамина за подстицање опоравка након тренинга. Производ нема укуса, тако да га можете додати у било који напитак

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Глутамин DNA са 100% микронизованим Л-глутамином за регенерацију након тренинга и спортске перформансе

Глутамин DNA је високо квалитетни додатак исхрани са 100% Л-глутамином за регенерацију и спортске перформансе. Л-глутамин је највреднија аминокиселина у људском организму која игра веома важну улогу у регенерацији и развоју мишићних протеина.Током интензивног тренинга залихе Л- глутамина могу бити потрошене, што може одвести до ограничене синтезе протеина. Свака доза Глутамин DNA ™ нуди 5 г 100% микронизованог Л-глутамина за подршку опоравка након интензивног тренинга. Глутамин DNA ™ је без укуса, тако да га можете додати у напитак након тренинга или у било који други омиљени напитак.

    
Глутамин DNA 309 г - BSN

Глутамин DNA и његове предности

  • 100% чист микронизовани Л-Глутамин
  • подстиче регенерацију након интензивног тренинга
  • потпомаже синтезу мишићних беланчевина
  • 5 г глутамина у једној дози

 

Састав

100% микронизовани Л-Глутамин.

 

Дозирање

Помешајте једну мерицу (5,15 г) са 250 мл воде или додајте у свој омиљени напитак.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (5,15 г)
Микронизовани Л-глутамин 5 г
 

Упозорење

Производ је намењен здравим одраслим особама као део здраве и уравнотежене исхране и програма тренинга. Складиштите на хладном и сувом месту. Ако редовно узимате неке лекове, пре конзумације овог средства посаветујте се са Вашим лекаром. Није намењено особама млађим од 18 година. Није намењен деци, трудним женама и дојиљама.

Више информација
Оцене7
Варијације производа
Питање о производу