Glutamine Powder - Universal Nutrition

ПроизвођачUniversal Nutrition

0
40 %

Glutamine Powder је аминокиселина Л-глутамин у микронизованој формули, која је важна за раст, заштиту и регенерацију мишићне масе, али такође побољшава и имунолошки систем, повећава снагу, издржљивост и побољшава рад мишићних ћелија. Њено узимање помаже у производњи хормона за раст и ствара антикатаболичко стање. Изузетно је корисна за време редукцијске дијете уз ограничено узимање угљених хидрата.


Out of stock
Очекивана цена 3.090,00din.

Subscribe to back in stock notification

Опис

Glutamine Powder – аминокиселина Л-глутамин у микронизованом облику за побољшање раста и регенерације мишићне масе,повећања снаге и побољшања резултата 

Glutamine Powder је аминокиселина Л-глутамин у праху, која служи као помоћ за повећање снаге, али такође спречава распадање мишићних ткива, што се може догодити након напорног тренинга. Такође је главна исхрана за ентроците (ћелије црева) и лимфоците (врста белих крвних зрнаца), тако да је ненадокнадив саставни део имунолошког система и пробавног тракта. Glutamine Powder је максимално квалитетна микронизована формула, што гарантује брзо и савршено апсорбовање. Глутамин је важно средство за раст, заштиту и регенерацију мишићне масе. Његова примена побољшава производњу хормона за раст и ствара антикатаболичко стање. Посебно је користан за време редукцијске дијете код ограничене количине угљених хидрата.

 Glutamine Powder - Universal

Истраживања показују да је потрошња глутамина за време интензивног тренинга уз стрес неколико пута већа, што код његове недовољне допуне значи брзо смањење нивоа глутамина а затим и смањење Ваше снаге, издржљивости и такође успоравање регенерације мишићних ћелија после тренинга. Низак ниво глутамина у крвној плазми може утицајем стреса постепено проузроковати брзи губитак мишићне масе, на чијем стварању сте се тешко нарадили.

 

Glutamine Powder и његове предности

  • аминокиселина Л-глутамин у микронизованој формули
  • побољшава правилан рад мишићних ћелија
  • побољшава имунолошки систем
  • побољшава производњу мишићних хормона
  • штити и регенерише мишићну масу
  • сузбија катаболизам
  • повећава снагу и издржљивост
  • сузбија умор

 

Састав:

100% чист глутамин.

 

Дозирање

Помешајте 1 – 2 пуне чајне кашике у 2 – 3 дцл воде, млека или сока.

 

Табела нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (5 г)
Глутамин 5 г

 

Упозорење

Израђено у ГМП уређају, који користи млеко, соју, јаја и кикирики.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу