Gold Standard Pre-Workout - Optimum Nutrition

ПроизвођачOptimum Nutrition

0
80 %

Gold Standard Pre-Workout Shot  је практичан стимуланс пре тренинга који можете носити било где са собом и конзумирати га кад год пожелите. Његови састојци укључују кофеин који је стимуланс, обезбедиће вам сву енергију која вам је потребна за тренинг. Али то није све, овај shot је допуњен витаминима Б6, Б12, цитрулином, бета-аланином и бројним биљним екстрактима.

На стању
260,00din.~(2.22 €)
Опис

Gold Standard Pre-Workout Shot - стимуланс пре тренинга који садржи кофеин за повећање нивоа енергије како би сте одрадили добар тренинг

Gold Standard Pre-Workout Shot је ефикасан стимуланс пре тренинга са садржајем кофеина који ће вас напунити енергијом пре тренинга снаге или тренинга издржљивости. Али то није све, састојци укључују цитрулин, који је неесенцијална аминокиселина која стимулише производњу азотног оксида. То значи да на крају може обезбедити веће снабдевање хранљивим материјама и кисеоником мишиће које тренирате. Овај ефекат ће значајно повећати ваше перформансе, које се могу додатно повећати са PerforMelon® Boost. И не заборавимо улогу бета-аланина у свему томе. Укључен је у производњу карнозина, који делује као "чистач" у мишићима. То је зато што смањује лактацидозу и накупљање млечне киселине, што на крају може помоћи у смањењу умора и тиме продужити ваше атлетске перформансе.

                     

Штавише, овај стималуанс пре тренинга је допуњен витаминима Б6 и Б12, који су важни за енергетски метаболизам, нервни систем, ментално благостање и додатно помажу у смањењу умора и исцрпљености. Коначно, производ садржи и екстракте жалфије и коприве. Коприва је тренутно предмет истраживања због могућих благотворних ефеката на функционисање кардиоваскуларног система и излучивање воде из организма.

               

Ако покушавате да постигнете максималне перформансе и да будете невероватно енергични, овај стимуланс пре тренинга у практичном облику shota је управо оно што вам треба.

          

Gold Standard Pre-Workout Shot и његове предности

  • ефикасан стимуланс пре тренинга са садржајем кофеина
  • садржи цитрулин, бета-аланин, биљне екстракте и 2 витамина
  • смањује умор и исцрпљеност
  • даје енергију пре тренинга
  • у течном је облику
  • долази у облику практичног shota 

     

Састав 

Укус Lemon lime: вода, Л-цитрулин, бета-аланин, регулатори киселости (јабучна киселина, лимунска киселина, тринатријум цитрат), PerforMelon® Boost (екстракт лубенице (citrullus lanatus, плод), Л-цитрулин, витамин Б комплекс, натријум хлорид), кофеин® (природни кофеин), екстракт жалфије (Salvia officinalis, лист), арома, конзерванс (калијум сорбат), екстракт коприве (Urtica dioica, корен), стабилизатор (ксантанска гума), заслађивачи (сукралоза, стевиол гликозиди), пиридоксин хидрохлорид, цијанокобаламин.

Укус Mixed berries: вода, Л-цитрулин, бета-аланин, регулатори киселости (јабучна киселина, лимунска киселина, тринатријум цитрат), ПерфорМелон® Боост (екстракт лубенице (citrullus lanatus, плод), Л-цитрулин, витамин Б комплекс, натријум хлорид), кофеин® (природни кофеин), екстракт жалфије (Salvia officinalis, лист), арома, конзерванс (калијум сорбат), екстракт коприве (Urtica dioica, корен), стабилизатор (ксантанска гума), заслађивачи (сукралоза, стевиол гликозиди), пиридоксин хидрохлорид, цијанокобаламин.

        

Препоручена употреба 

Узмите један shot  (60 мл) 30 минута пре вежбања. Не заборавите да промућкате пре употребе.

                

Таблица нутритивних вредности  

Нутритивне вредности1 shot
Витамин Б6 1,4 mg
Витамин Б12 2,5 µg
Цитрулин 2,0 g
Бета-аланин 1,5 g
PerforMelon® Boost 250 mg
Кофеин 175 mg
Екстракт жалфије 150 mg
Екстракт коприве 100 mg

             

Упозорење 

Додатак исхрани намењен особама старијим од 18 година. Није погодно за труднице или дојиље. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу.

Више информација
Оцене7
Варијације производа
Питање о производу