Greens 150 г - Warrior

ПроизвођачWarrior Supplements

100 %

Warrior Greens је БИО смеса зелених намирница у праху која садржи све важне материје за Ваш организам. Идеалан је прехрамбени додатак за људе који желе побољшати своје здравље у целокупности и укључити у своју исхрану умерену дневну количину воћа и поврћа. Смеса зелених намирница не садржи вештачке боје и заслађена је стевијом.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Опис

Greens – смеса зелених намирница која ће у Ваш јеловник додати све важне супстанце и хранљиве материје

Greens је комплекс од воћа и поврћа који помаже регулисати стрес, смањује умор, побољшава сан и одржава исправну pH вредност организма. Спортисти ће нарочито ценити чињеницу да доприноси повећању енергије и на тај начин омогућава телу да користи своје могућности у потпуности.

 

Смеса Greens је укусна за конзумацију јер је обогаћена природном аромом наранџе. Уместо шећера заслађена је само стевијом. У паковању наћи ћете 100% органску пшеницу, 100% органску спирулину, 100% органску луцерну, 100% органску chlorellu и 100% органску јечмену траву.

 Greens 150 г - Warrior

 

Greens смеса и њене предности:

  • смеса зелених намирница
  • без вештачких боја и додатака
  • заслађена је само стевијом
  • побољшава здраву регулацију стреса
  • смањује умор и побољшава здрав сан
  • побољшава здравствено стање у целокупности
  • одржава исправну pH вредност организма

  

Састав

Warrior Greens прашак 4,440 мг (пшенична трава, спирулина, органска chlorella, алге (Ascophyllum nodosum), спанаћ, броколи, кељ, органски прашак од луцерне, прашак од авокада, корен целера, першун, вртна грбица, краставац, јечмена трава, лист маслине, преслица, купус, јечмене клице, прашак од лиснатог лишћа, прашак од рузмарина, прашак од клица луцерне, прашак од карфиола), ароме, заслађивач (стевиа).

 

Дозирање

Помешајте једну дозу производа (5 грама) са 50 до 150 мл хладне воде, добро протресите и одмах попијте.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 doza (5 g)
Warior Greens прашак4440 mg
Пшенична трава, спирулина, органска chlorella, алге (Ascophyllum nodosum), спанаћ, броколи, кељ, органски прашак од луцерне, прашак од авокада, корен целера, першун, вртна грбица, краставац, јечмена трава, лист маслине, преслица, купус, јечмене клице, прашак од лиснатог лишћа, прашак од рузмарина, прашак од клица луцерне, прашак од карфиола), ароме, заслађивач (стевиа).
Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу