Hydrate & Perform - Isostar

ПроизвођачIsostar

100 %

Hydrate & Perform је изотонични спортски напитак у више укуса намењен спортистима који би се требао конзумитрати пре, за време и после физичке активности. Обезбеђује брзу хидратацију, побољшава перформансе, издржљивост и регенерацију након тренинга. Одличан је извор енергије и макронутријената, посебно калцијума, магнезијума и витамина Б1 који има ѕадатак претварања хране у енергију.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Hydrate & Perform - изотонични спортски напитак који хидрира организам и побољшава перформансе за време тренинга

Hydrate & Perform је изотонични напитак и мешавина за физичке активности које захтевају унос течности,како за спортисте тако и спортисткиње. Одликује се следећим својствима: квалитетна хидратација: изотонична рецептура омогућује бржу хидратацију и оптимално пражњење желуца. Пијење пре физичке активности оптимализује залихе течности пре почетка. Пијење за време физичке активности помаже у побољшању перформанси и издржљивости, чиме се ограничавају ризици настанка пробавних проблема и на крају побољшава регенерацију након физичке активности. Одличан је извор енергије. Извор је макронутријената, посебно калцијума и магнезијума који доприносе правилној функцији мишића за време физичке активности и квалитетној регенерацији. Напитак је такође богат витамином Б1 који има удела у претварању хране у енергију.

  Hydrate & Perform - Isostar

Hydrate & Perform би требало конзумирати пре, за време и после физичке активности. Идеалан је за конзумацију за време интензивних или дужих физичких активности а такође се препоручује и приликом бављења спортом по врућини. Обезбеђује квалитетну и брзу хидратацију, доприноси бржем пражњењу желуца и пружа потребну енергију. Одличан је извор калцијума и магнезијума који доприносе правилној функцији мишића и квалитетној регенерацији. Садржи и једнако потребан витамин Б1 који имао задатак претварања хране у енергију.

 

Hydrate & Perform и његове предности

  • контролише снабдевање течношћу и хидрира организам
  • додаје енергију мишићима, снабдева организам целим спектром угљених хидрата
  • додаје основне хранљиве састојке и електролите који се избацују за време тренинга
  • делује против грчева у мишићима
  • повећава издржљивост и перформансе
  • оптимализује регенерацију
  • напитак погодан за конзумацију пре, за време и после физичке активности
  • идеалан за конзумацију приликом интензивних и дужих физичких активности

  Hydrate & Perform - Isostar

Састав

Сахароза, глукозни шећер, регулатор киселости: лимунска киселина и натријум цитрат, малтодекстрин, природна арома поморанџе и природно идентична арома, калцијумове соли фосфорне киселине, магнезијум карбонат, натријум хлорид, регулатор киселости: калијум хлорид, антиоксиданс: аскорбинска киселина, боја: каротеноиди, витамин Б1.

 

Дозирање

Растопите 40 г праха у 500 мл воде. Попијте 150 мл напитка 15 минута пре физичке активности. За време физичке активности сваких 15 минута попијте по 150 мл напитка. Најкасније 2 сата после физичког напрезања попијте и остатак напитка.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности (укус orange)         у 100 г
Енергетска вредност 1586 kJ / 373 кцал
Масти 0 г
   од тога засићене масне киселине
0 г
Угљени хидрати
88 г
   од отга шећери
70 г
Беланчевине 0 г
Со 2 г
Витамин Б1 0,58 мг
Калцијум 400 мг
Магнезијум 155 мг
Натријум 0,8 г

 

Упозорење

Произведено у погону где се користе: млеко, глутен, соја.

Више информација
Оцене2
Варијације производа
Питање о производу