Turbo IGF-7 Big 60 капсула - Goldfield

ПроизвођачGoldfield

0
80 %

Turbo IGF-7 Big је сложена замена за стероиде која садржи биљне екстракте, витамине и друге пажљиво одабране састојке. Производ садржи цинк који утиче на одржавање нормалног нивоа тестостерона у крви. Поред тога, садржи и витамин Б6, који доприноси смањењу умора, исцрпљености и регулацији хормонске активности.

На стању
6.090,00din.~(51.94 €)
101,50din./kap
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Turbo IGF-7 Big - ефикасна замена за стероиде која утиче на одржавање нормалног нивоа тестостерона у крви и регулацију хормонске активности

Turbo IGF-7 Big је сложена замена за стероиде која је посебно популарна код мушкараца који теже максималном расту мишића, повећаном нивоу тестостерона и побољшаним перформансама. Производ садржи IGF-7Big-Complex, који садржи многе активне састојке. Један од њих је екстракт пискавице. То је биљка која је позната по садржају стероидних сапонина. Њихови квалитетни екстракти истражују се због потенцијалног дејства на повећање нивоа тестостерона, либида и опште побољшање сексуалног живота. Такође садржи и екстракт Sinapis alba и Cinnamomum verum, популаран састојак, на пример, за сагоревање масти.

 

IGF-7Big-Complex такође садржи екстракт говеђег колострума. То је први облик млека сисара, који је познат по садржају фактора раста (посебно IGF-1 и IGF-2). Тиме се обезбеђује брзи раст и развој младунаца. То је и разлог зашто је колострум популаран међу бодибилдерима и другим спортистима снаге. Између осталог, може се похвалити великим садржајем хранљивих материја попут имуноглобулина. Ово последње је повезано са имунитетом организма. Поред тога, производ је такође обогаћен и алфа-липоичном киселином, која је један од антиоксиданса. Познато је да они помажу у борби против оксидативног стреса и слободних радикала.

 

Turbo IGF-7 Big садржи и стимуланс - кофеин. Може појачати и повећати концентрацију и помоћи вам да извучете максимум из тренинга. Међутим, и друге пажљиво одабране материје такође имају своју улогу. На пример, минерал цинка помаже у одржавању нормалног нивоа тестостерона у крви. Осим тога, утиче и на плодност и репродуктивну функцију. Витамин Б1 (тиамин) доприноси правилном метаболизму који је важан за производњу енергије, раду нервног система, психе и срца. Витамин Б2 (рибофлавин) помаже у смањењу умора и исцрпљености. Витамин Ц пак утиче на правилно функционисање имунитета и производњу колагена, који је неопходан за оптималну функцију костију и хрскавице.

 

Други део Turbo IGF-7 Big је комплекс турбо стимуланса. Садржи, на пример, капсаицин који је чест састојак сагоревача масти. Како би се извукао максимум из додатка исхрани, он такође садржи и пиперин. То је екстракт црног бибера, који се додаје додацима исхрани како би се повећала апсорпција појединих састојака. Turbo IGF-7 Big долази у практичном облику капсуле, што га чини лаким за употребу. Ову замену за стероиде посебно обожавају особе које настоје повећати ниво тестостерона, раст мишића, побољшати перформансе и максимализовати потенцијал тренинга.

 

Turbo IGF-7 Big и његове предности

 • природна замена за стероиде
 • састоји се од биљних екстраката, витамина и цинка
 • обезбеђује повећање енергије захваљујући кофеину
 • садржи пискавицу за коју је познато да садржи стероидне сапонине
 • помаже у одржавању нормалног нивоа тестостерона у крви
 • утиче на плодност и репродуктивну функцију
 • помаже у смањењу умора и исцрпљености
 • утиче на правилно функционисање имунитета
 • добро се апсорбује
 • долази у облику практичних капсула
 • погодно за оне који желе повећати ниво тестостерона, побољшати перформансе и максимализовати потенцијал тренинга

 

Састав

IGF-7Big-complex (екстракт говеђег колострума који садржи имуноглобулин, алфа-липоичну киселину, екстракт пискавице, алил изотиоцијанат из Sinapis albis и цимета, Ascophyllum nodosum, силицијум диоксид, стабилизатор, алгинска киселина), говеђи желатин (боја Е131, Е17), натријум аскорбат, кофеин, цинк глуконат, рибофлавин (витамин Б2), тиамин (витамин Б1), комплекс турбо стимуланса (алгинска киселина, фосфор, пиперин и капсаицин), хром пиколинат.

 

Препоручена употреба

Узимајте 1 капсулу дневно уз доручак. За спортове високих перформанси узимајте 1 капсулу 30 минута пре сваког тренинга или такмичења.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности 1 капсула
IGF-7Big-Complex 555 мг
Комплекс турбо стимуланса 35 мг
Цинк 25 мг
Кофеин 60 мг
Витамин Ц 80 мг
Тиамин (Б1) 14 мг
Рибофлавин (Б2) 20 мг

 

Упозорење

Важно: Није погодно за дијабетичаре!

Чувати на сувом месту даље од директне сунчеве светлости. Чувати ван домашаја деце. Није погодно за дојиље и труднице као ни за децу млађу од 15 година. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Не може се користити као замена за разнолику исхрану.

Више информација
Оцене5
Варијације производа
Питање о производу