Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Информације о плаћању

Све цијене производа у web трговини изражене су у хрватским кунама (ХРК) и не укључују ПДВ (Порез на додану вредност).

За сваки производ је приказана приближна противвредност у динарима (РСД). Противвредност у динарима (РСД) обрачуната је према фиксном течају и искључиво је информативне природе. Тачан износ наплате зависи од важећег течаја у тренутку плаћања.

 

*Одредбама чланка 45. ставка 1. тачка 1. Закона о порезу на додану вредност (Народне новине, број 73/13, 99/13, 148/13, 153/13 и 143/14, у даљем тексту: Закон о ПДВ-у) прописано је да су плаћања ПДВ-а ослобођене испоруке добара која из Републике Хрватске отпреми или превезе испоручитељ или нека друга особа за његов рачун изван Европске уније.

 

  • У цену производа није укључен трошак доставе који се посебно обрачунава у задњем кораку наруџбе након што корисник упише жељену адресу доставе, осим у случају када су испуњени увјети за бесплатну доставу.
  • Цена сваког производа одређена је за сваки производ појединачно.
  • Процес уписивања цене на страницу високо је контролисан процес но, унос цена захтева људски фактор те подразумева могућност настанка грешке.
  • Продаватељ је овлашћен мењати цене без претходне обавести.
  • Продаватељ је овлашћен без претходне обавести у сваком тренутку одредити попуст, дневне или недељне акције, акције за поједини производ, групу производа и/или за све производе. Цене, услови плаћања и акцијске понуде вреде искључиво у тренутку поруџбе и/или плаћања.
  • Продаватељ се у потпуности одриче било какве одговорности за тачност и/или потпуност свих информација и садржаја које се налазе на web страници

 

Плаћање путем система PayPal

Кад изаберете плаћање путем система PayPal бићете преусмерени у систем плаћања. Након пријаве требате потврдити трансакцију. Ваше PayPal плаћање ће бити одмах реализовано и утицаће на стање Вашег PayPal рачуна. Као потврду трансакција примићете е-пошту с информацијом о извршеном плаћању. Приликом плаћања ПаyПал-ом поврат средстава је могућ унутар 60 дана од обављања куповине. У случају поврата, средства се враћају на Ваш PayPal рачун. Приликом наплате средстава са Вашег рачуна средства ће бити прерачуната и наплаћена у еурима (€) због чега може доћи до мале разлике због течајних разлика.