Интегрални кускус - Green Apotheke

ПроизвођачGreen Apotheke

98 %

Интегрални кускус је тестенина у облику куглица, а добија се од интегралне пшенице дурум. Погодан је као прилог уз месо или га можете помешати са поврћем и припремити укусну салату.

На стању
5.090,00din.~(43.41 €)
Опис

Интегрални кускус - укусна интегрална тестенина са многостраном употребом

Интегрални кускус је тестенина у облику малих куглица. Погодан је као прилог уз месо или га можете једноставно помешати са поврћем и направити укусну салату. Кускус се добија од интегралне пшенице дурум, а интегрална верзија је одличан извор хранљивих састојака. Предност кускуса је то што га не морате кувати, само га помешајте са уљем, кипућом водом и оставите да одстоји. Интегрални кускус је одличан додатак вашој исхрани.

 

Састав

Брашно од интегралне пшенице дурум, вода.

 

Упутство за употребу

Кускус није потребно кувати. Прво додајте квалитетно уље у кускус и промешајте са виљушком. Затим додајте кипућу воду или бујон (размера 1,5 : 1, вода : кускус) и оставите да одстоји 10 минута. На крају, промешајте виљушком да не буде слепљено.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности100 г
Енергетска вредност 1497 kJ / 354 кцал
Масти 2.3 г
од којих засићене масти 0.4 г
Угљени хидрати 66 г
од којих шећери 3.2 г
Протеини 13 г
Со 0 г

 

Упозорење

Може садржати целер у траговима. Чувати на температури до 25 °Ц, на тамном месту и на релативној влажности до 70%. Алергени су означени подебљаним словима.

Више информација
Оцене8
Варијације производа
Питање о производу
Блог