Кекс All Natural Oatcake 80 г - All Stars

ПроизвођачAll Stars

96 %

Кекс All Natural Oatcake ће Вам додати висококвалитетну енергију од природних намирница. Произведена је претежно од зобених пахуљица које пружају комплексне угљене хидрате који се пробављају спорије, а захваљујући томе додају дуготрајну енергију пре и после тренинга. Погодна је као сласна и здрава ужина.

Out of stock
Очекивана цена 260,00din.

Subscribe to back in stock notification

Опис

All Natural Oatcake – Кекс која ће Вам пружити дуготрајну енергију пре и после тренинга

Кекс All Natural Oatcakе ће Вам додати висококвалитетну енергију од природних намирница. У поређењу с много других енергетских плочица All Natural Oatcake се састоји претежно од зобених пахуљица, које пружају дуготрајну енергију за време тренинга. Изврсна ужина пре и после тренинга за мишиће који би требали бити обогаћени висококвалитетним угљеним хидратима.

 

Угљени хидрати су главни извор енергије у нашем телу. ALL STARS All Natural Oatcake допуњава изврсне угљене хидрате. У порееђењу с много других енергетских фитнес плочица All Stars користи само природне састојке. Садржи отприлике 54% зобених пахуљица које телу пружају висококвалитетне, комплексне угљене хидрате. Идеална је за путовања. Изврсна допуна енергије пре и после вежбања.

 

Нутритивне вредности All Natural Oatcake наглашавају њен високи квалитет. Доноси отприлике 303 kcal и 51 g угљених хидрата. Удео комплексних угљених хидрата с дугим ланцем од зобених пахуљица је изузетно висок. Док 40 грама долази од комплексних угљених хидрата, All Stars Oatcake садржи још 11 грама угљених хидрата с кратким ланцем, попут шећера. Заснива се на принципу протеина од више састојака, који се састоји од брзих и спорих беланчевина, чиме ће осигурати брзо и дуго апсорбовање беланчевина. На овом примеру All Stars All Natural Oatcake додаје своје угљене хидрате. Угљени хидрати с кратким ланцем су доступни брзо, али само на кратко време. Дуготрајни, комплексни угљени хидрати се пробављају спорије – али су телу доступни у дужем временском раздобљу.

 
Кекс All Natural Oatcake 80 г - All Stars

 

Кекс All Natural Oatcake и њене предности

  • сласна Кекс од природних намирница
  • пружа дуготрајну енергију
  • угљени хидрати с дугим и кратким ланцем
  • погодна пре и после тренинга

 

Састав

Зоб: зобене пахуљице 54%, глукозни сируп, сируп од инвертног шећера, палмино уље, материја за одржавање влаге: сорбитол сируп, конзерванси: калијум сорбат.

 

Може садржати трагове јаја, кикирикија, млека, соје и ораха.

 

Брусница-индијски орах: зобене пахуљице, глукозни сируп, заслађене сушене бруснице (бруснице, шећер, сунцокретово уље), сируп од инвертног шећера, палмино уље, материја за одржавање влаге: сорбитол сируп, конзерванси: калијум сорбат.

 

Може садржати трагове јаја, кикирикија, млека, соје и ораха.

 

Дозирање

Узимајте било када у току дана када морате допунити енергију.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (80 g)
Енергетска вредност 1276 kJ / 303 kcal
Масти 8 g
   од тога засићене масти 2,9 g
Угљени хидрати 51 g
   од тога шећери 11 g
Беланчевине 5,9 g
Со < 0,1 g

 

Упозорење

Пре узимања пажљиво прочитајте информације и упозорења на етикети производа. Не прекорачавајте препоручено дневно дозирање наведено на етикети производа.

Више информација
Оцене6
Варијације производа
Питање о производу