Oprema za jogu i pilates uz popuste do 73%! Celokupnu ponudu pogledajte ovde.

Креатин монохидрат - Amix

ПроизвођачAmix

93 %

Креатин монохидрат је ултра микронизовани креатин монохидрат који гарантује његову чистоћу и одличну апсорпцију. Подржава производњу мишићне масе и учествује у брзој регенерацији мишића. Ефикасан је за снабдевање енергијом, подршку физичких и енергетских перформанси.

На стању
3.690,00din.~(31.47 €)
7.380,00din./kg
Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Креатин монохидрат - ултра микронизовани креатин монохидрат који подржава раст мишићне масе, даје енергију, помаже у регенерацији и подстиче физичке и енергетске перформансе

Креатин Монохидрат је ултра микронизовани креатин монохидрат који гарантује његов квалитет, чистоћу и одличну апсорпцију. Креатин монохидрат као најраспрострањенији облик креатина подржава раст мишићне масе, помаже повећању волумена мишићне ћелије и доприноси брзој регенерацији. Ефикасно снабдева потребном енергијом захваљујући којој ћете моћи да постигнете максималне перформансе током тренинга. У исто време, креатин монохидрат подржава физичке и енергетске перформансе на високо интензивним тренинзима.

 

Креатин монохидрат - Amix

 

Креатин Монохидрат и његове предности:

  • ултра микронизовани креатин монохидрат
  • има велику растворљивост
  • подржава раст мишићне масе
  • подржава физичке и енергетске перформансе
  • подржава регенерацију


Састав

100% креатин монохидрат.

 

Дозирање

Додајте 3 г креатин монохидрата у воду, помешајте у шејкеру и можете да конзумирате. Користите 1-2 пута дневно. Придржавајте се режима пијења.


Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза (3 g)
Креатин Монохидрат 3 g
Више информација
Оцене112
Варијације производа
Питање о производу