Oprema za jogu i pilates uz popuste do 73%! Celokupnu ponudu pogledajte ovde.

Tricreatine Malate Pro - ActivLab

ПроизвођачActivlab

0
0 %

Kreatin Tricreatine Malate Pro је додатак исхрани у облику креатин малата, намењен допуњавању залиха креатина у организму. Креатин повећава перформансе за време кратких узастопних интервала интензивног вежбања. Намењен је свим професионалним и аматерским спортистима, посебно у периодима повећаног физичког напора на тренингу.


Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Tricreatine Malate Pro - креатин малат са добром растопљивошћу, за повећање перформанси

Kreatin Tricreatine Malate Pro је додатак исхрани намењен обнављању залиха креатина у организму у облику креатин малата. Настаје везивањем креатин монохидрата уз со јабучне киселине. Со јабучне киселине природно учествује у Кребсовом циклусу који игра кључну улогу у процесу производње енергије у телу. Креатин је обично део људске исхране, а његов најбогатији извор је углавном је месо. Међутим, да би се добило 5 грама креатина, било би потребно појести приближно 1,1 кг говедине или 3,4 кг пилетине.

 

Повећавање залиха креатина у облику додатака исхрани из више аспеката је прихватљивија опција. Креатин служи као извор за брзи опоравак основне молекуле енергије АТП (аденозин трифосфат) коју ћелије разграђују како би произвеле енергију. Једна од главних предности креатина Tricreatine Malate Pro је његова веома добра растопљивост и стабилност. То такође може значити бржу апсорпцију и транспорт у мишићне ћелије.

 

Креатин побољшава перформансе за време кратких узастопних интервала интензивне вежђе тела код дневног уноса 3 грама креатина. Од тога могу имати користи спортисти чији је домен углавном компонента снаге и брзине код перформанси.

 

Kreatin Tricreatine Malate Pro и његове предности

  • садржи креатин у облику креатин малата
  • добро је растопљив и стабилан
  • има велику биорасположивост и ефикасност
  • посебно погодно за спортисте који су фокусирани на тренинг брзине и снаге

 

Састав

95 % креатин малат (три креатин малат), Средство за учвршћивање- микрокристална целулоза, средство против згрудњавања - магнезијум, капсула (желатин, боја: Е171, Е172, Е104, Е127).

 

Дозирање

Узмите 5 капсула пре тренинга.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности5 капс
Креатин малат 5000 мг
 

Упозорење

Производ треба чувати на сувом месту при нормалној собној температури, у затвореној посуди и на местузван домашаја деце. Може садржати деривате житарица који садрже глутен, соју, млеко.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу