Kudzu - ActivLab

ПроизвођачActivlab

100 %

Kudzu је јединствени додатак исхрани који садржи стандардизовани екстракт корена Kudzu (Pueraria Montana). Богат је изофлавоноидима, а посебно је погодан за време смањења конзумације алкохола и пушења.

На стању
1.250,00din.~(10.66 €)
Опис

Kudzu - стандардизовани екстракт корена Kudzu богат изофлавоноидима са антиоксидативним дејствима

Kudzu је јединствени додатак исхрани у облику капсула које садрже стандардизовани екстракт корена Kudzu (Pueraria Montana). Kudzu је сезонска биљка пузавица која расте на дрвећу и камењу на високим местима. То је вишегодишња лијана са гомољастим корењем која је богата изофлавоноидима. То су биолошки активни флавоноидни састојци који делују антиоксидативно. Захваљујући својим јединственим дејствима, Kudzu је погодан додатак за време намерног смањења конзумације алкохола и пушења.

 

Kudzu и његове предности

  • садржи екстракт корена Kudzu
  • богат је изофлавоноидима
  • погодан је за време смањења конзумације алкохола и пушења
  • има практичан облик капсула

 

Састав

Екстракт корена Kudzu 4:1 (Pueraria Montana), капсула (желатин, боја: титанијум диоксид), средство против згрудњавања: магнезијумске соли масних киселина.

 

Препоручена употреба

Узимајте 1 капсулу дневно у било које доба дана.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 порција (1 капсула)
Екстракт корена Kudzu 500 мг
 
 

Упозорење

Овај производ није погодан за децу, труднице ни дојиље. Чувати на собној температури на сувом месту, ван домашаја мале деце. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Није замена за разнолику и уравнотежену исхрану. Може садржати трагове глутена, соје и млека.

Више информација
Оцене1
Варијације производа
Питање о производу