L-Tirozin 750 mg Extra Strength - NOW Foods

ПроизвођачNOW Foods

0
0 %

L-Tirozin Extra Strength je aminokiselina tirozin u obliku veganskih kapsula. Kao prekursor uključen je u proizvodnju nekoliko neurotransmitera, uključujući adrenalin, noradrenalin i dopamin. Zahvaljujući tome, može vam pomoći u suočavanju sa stresnim situacijama, uključujući vježbanje.

На стању
2.350,00din.~(20.04 €)
Опис

L-Tirozin Extra Strength - aminokiselina tirozin potrebna za proizvodnju neurotransmitera kao što su adrenalin i dopamin

L-Tirozin Extra Strength su kapsule sa sastojcima isključivo biljnog podrijetla i sadržajem 750 mg aminokiseline tirozina. To je tvar koja se u tijelu prirodno proizvodi iz fenilalanina. U slučaju njegovog nedostatka, potrebno ga je dopunjavati u obliku dodataka prehrani ili putem hrane. Glavna uloga tirozina je da služi kao prekursor dopamina, adrenalina i noradrenalina. Dopamin je povezan s osjećajem sreće, utječe na raspoloženje, motivaciju i mentalnu budnost. Adrenalin i norepinefrin pomažu tijelu da se nosi sa stresnim situacijama, što uključuje i trening snage, a pomaže i u pripremi tijela za odgovor.

                                     

L-Tirozin Extra Strength i njegove prednosti

  • sadrži do 750 mg tirozina u jednoj kapsuli
  • prekursor dopamina, adrenalina i noradrenalina
  • pogodan i za vegane
  • u praktičnim kapsulama

                            

Sastav

Celuloza (kapsula), rižino brašno, stearinska kiselina (biljni izvor) i silicijev dioksid.

                

Preporučena uporaba

Uzmite 1 kapsulu 1 - 3 puta dnevno, po mogućnosti između obroka.

            

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 porcija (1 kapsula)
L-tirozin (slobodnog oblika) 750 mg

          

Upozorenje

Proizvod je namijenjen odraslima. Posavjetujte se sa svojim liječnikom ako ste trudni/dojite, uzimate lijekove ili imate zdravstveno stanje. Osobe s bolestima štitnjače (hipertireoza), melanomom ili osobe koje uzimaju MAO inhibitore ili druge lijekove za raspoloženje također se trebaju konzultirati s liječnikom prije konzumiranja ovog proizvoda. Čuvati izvan dohvata djece. U ovom se proizvodu mogu pojaviti prirodne varijacije boja. Nakon otvaranja čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Upozorenje na alergene: Nije proizvedeno sa pšenicom, glutenom, sojom, mlijekom, jajima, ribom, školjkama ili orašastim plodovima. Proizvedeno u GMP pogonu koji obrađuje ostale sastojke koji sadrže ove alergene.

Више информација
Оцене
Варијације производа
Питање о производу