Lipo 6 Black Hers - Nutrex

ПроизвођачNutrex

81 %

Lipo 6 Black Hers је сагоревач масти намењен искључиво женама, који је подигао сагоревање масти на виши ниво. Екстремни резултати, максимална снага. Женска верзија најјачег и најекстремнијег икада створеног сагоревача масти Lipo 6. Напада масти са инстинктом убице и уништава их где год је то потребно.

Тренутно није доступно

Subscribe to back in stock notification

Други су такође купили
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Опис

Lipo 6 Black Hers – сагоревач масти намењен искључиво женама који напада масти са инстинктом убице

Lipo 6 Black Hers је сагоревач масти намењен искључиво женама који је подигао сагоревање масти на виши ниво. Екстремни резултати, максимална снага са ефикасношћу далеко изнад осталих производа на тржишту. Женска верзија најјачег и најекстремнијег икада створеног сагоревача масти Lipo 6. Овај ефикасни производ је осмишљен за сагоревање масти са специфичних подручја, са којима се углавном сусрећу жене. Lipo 6 Black Hers ће напасти масти са инстинктом убице и уништиће их где год је то потребно. Ако тражите сагоревач који ради као и ви, Lipo 6 Black Hers је прави производ за вас!

 

Lipo 6 Black Hers и његове предности

  • ефикасан сагоревач масти
  • намењен је искључиво за жене
  • подстиче сагоревање и уклањање масти
  • даје енергију
 

Дозирање

Узмите 3 капсуле ујутро и 3 поподне, најмање 6 сати пре планираног одласка на спавање.

 

Таблица нутритивних вредности

Нутритивне вредности1 доза(3 капс)
Јод 75 мцг
Витамин Д 100 IU
Фолна киселина 100 мцг
Витамин Б12 1,25 мцг
Хром 20 мцг
Арапска кафа (плод) 333 мг
Тхеоброма какао (семе) 208,5 мг
Поморанџе (плод) 60 мг
Цолеус форскохлии (корен) 25 мг
Црни бибер (плод) (садржи Биоперин) 2,5 г

 

Остали састојци

МЦТ, целулоза, титанијум диоксид, лецитин из сунцокрета, токоферол концентрат (ниски алфа тип), боја: Allura Red (Е129)**, Brilliant Blue FCF (Е133), Sunset Yellow (Е110)**.

 

Упозорење

Није погодно за децу до 18 година, труднице и дојиље. Пре узимања, посаветујте се са својим лекаром. Немојте прекорачити препоручену дневну дозу. Немојте користити као замену за разноврсну исхрану. Чувајте ван домашаја деце. Чувајте на сувом месту на температури до 25 ° Ц, заштитите од директних сунчевих зрака и смрзавања. Произвођач није одговоран за штете проузроковане неправилном употребом или складиштењем. Израђено у уређају где се прерађују млеко, соја, пшеница, орашасти плодови, кикирики, јаја и шкољке. Намирница је намењена за посебну исхрану. Погодна за спортисте као и за особе са повећаним физичким напором.

Више информација
Оцене16
Варијације производа
Питање о производу